BBP'nin afiş ve pankartlarına çirkin saldırı

 Büyük Birlik Partisi'nin kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 10'uncu yılında Türkiye genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de dualarla anılırken, önceki akşam Büyük

Çerkezköy 26.03.2019 11:10:00 0
BBP


Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan adayı Yılmaz Bulut’un seçim afişleri ve pankartları kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı.

 

“BİZLER MEYDANLARDAYIZ”

 

Afiş ve pankartlarına kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından kesici aletlerle zarar verilmesine sert tepki gösteren BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan” 25 Mart 2019’da merhum şehit liderimizin ölümünün 10’uncu yıl dönümünde andığımız günün sabahında standımıza ve seçim ofisimize çirkin bir saldırıda bulunulmuştur. Bu çirkin saldırıyı yapanlar rahmetli şehit liderimizin yaşadığında rahatsız olanlar şimdi tahammüllerini o derece abarttılar ki onun resimlerine dahi el uzattılar. Ben buradan hepsini lanetliyorum. Hepsini kınıyorum. Ama bilsinler ki Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşları, Alperenleri onu hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır ve bırakmayacaktır. Bu işin peşini de bırakmayacağız. Kimler olduklarını biliyoruz. Kimlerin köpeği olduğunu çok iyi biliyoruz. Bizler aslanlar gibi meydanlardayız. Öyle gelip de seçim standına ve irtibat bürosuna afişlere saldıracaklarına o yürekleri varsa bizler meydandayız, bizler buradayız. Biz şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları olarak diyorum ki meydanlardayız. İnandık, başaracağız. Bununla ilgili de bütün kamuoyuna diyorum ki bizler hiçbir zaman satılan olmadık. Bizler hiçbir zaman için belki ezildik ama bunlara hiçbir zamanda pabuç bırakmadık. Bundan dolayıdır ki seçimlere de alnımızın akıyla gireceğiz. Kazanan kim olursa olsun kazanan Muhsin Yazıcıoğlu ve onun yol arkadaşları olacak” dedi.

“HALKIMIZIN GÖNLÜNÜ KAZANACAĞIZ”

Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölüm yıl dönümümde olan bu çirkin saldırıyı lanetlediklerini ve kınadıklarını kaydeden BBP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Yılmaz Bulut “ Ne kadar kirli siyaset yaparlarsa yapsınlar biz halkımızın gönlünü kazanacağız. Allah’ın izniyle de 31 Mart akşamı da zaferle sonuçlandıracağız. Biz halkımıza güveniyoruz. Halkımız her şeyin iyisini bilir. Halkın tercihine saygı göstereceğiz” dedi.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”

Savcılığa suç duyurusunda bulunup bulunmadıkları sorusunun yöneltilmesi üzerine konuşan Demircan “Bunu yapan şahıs büyük ihtimalle belli. Kamera kayıtları da var. Görüntüleri polis arkadaşlarımız aldı. Şahıslarla ilgili suç duyurusunda bulunduk ve bunun da peşini bırakmayacağız.

İnsanları bu kadar kutuplaştırırsan ötekileştirirsen, ayrıştırırsan sonuçta olacak olan budur. Bizler dedik ki bunun 1 Nisan sabahı var, 5 Nisanı var, 10 Nisanı var. Biz yerel siyasetçileriz. Çerkezköy’de yarın bir gün düğünümüzde, cenazemizde birlikte olacağız. Biz bunu istedik. Ama şunu anlayamadılar veya biz şunu anlatamadık. Biz siyasi bir partiyiz, siyasi bir hareketiz. Biz Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetçileri, yol arkadaşlarıyız. İl başkanı olarak benim görevim de partimi burada seçimlere sokmak. Bütün ilçelerinde olduğu gibi seçimde sokmakta da bunu başardık. Biliyoruz bizim birileri gibi televizyonlarımız, gazetelerimiz medyalarımız yok ama biz de inandığımız yoldan dönecek insanlar değiliz. Onun için bu saldırılara alışkınız. Çok da koymuyor bize bu tür saldırılar. Ama bu saldırıları yapanlar da şunu unutmasınlar bunlar yanlarına kar kalmayacak ve bugünü biz asla unutmayacağız” diye konuştu.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10