1911 Çerkezköy Doğanspor'da kaos sürüyor

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta geçtiğimiz hafta evinde Adaspor'a mağlup olarak ligde kalma şansı mucizelere kalan 1911 Çerkezköy Doğanspor'da maçın ardından şehri terk eden Teknik Direktör Tev

28.03.2019 14:50:00 0
1911 Çerkezköy Doğanspor

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta zor günler geçiren temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor’da bir süredir maç başı alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle as takımdan dokuz oyuncu antrenmanlara çıkmayarak protesto yaptı.

 

“HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ”

 

Adaspor karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Kaya Tevfik Saygılı’nın kimseye haber vermeyerek şehri terk ettiğini kaydeden Başkan Kazım Asbaş “ Antrenörümüz ile maç başı ücret ile anlaştık. Sonra bize parayı peşin vermezseniz gelmem dedi. Bizde kendisine istediği 20 bin TL’yi hesabına havale ettik ve öyle geldi. Kendisiyle anlaşmamız sezon sonuna kadardı yanı son maçımızı da oynadıktan sonra anlaşma son buluyordu. Ne hikmet ise geldiği günden bu yana takıma ivme kazandıracak bir davranışı olmadı ve her maç sonunda çeşitli bahaneler üretti. Adaspor karşısında aldığımız mağlubiyet sonrası kimseye haber vermeden çekip gitti. Kendisini defalarca aramamıza rağmen telefonlarımıza bile bakmamıştır. Onun bu yaptığı spora ve kulübümüze saygısızlık olduğu gibi aldığı para da helal değildir. Onun yaptığı  bu davranış bizce düpedüz  dolandırıcılıktır. Ayrıca Çarşamba günü takımın yaptığı son antremena da takımda yer alan on oyuncumuz katılmadı. Onları da etkilediğini düşünüyoruz. Antrenmana çıkmayan futbolcularımıza aldıkları paraları helal etmiyoruz” dedi.

 

“KAVAKLI DEPLASMANINA YEDEK OYUNCULARLA ÇIKACAĞIZ”

 

7 Nisan’da deplasmanda oynayacakları Kavaklıspor karşılaşmasına yardımcı antrenör Muzaffer Kurt tarafından takımın hazırlandığını kaydeden Asbaş “Bizim gibi kümede kalma mücadelesi veren Kavaklıspor karşısına yedek oyuncularla çıkacağız. Bu karşılaşmadan puan kaybı yaşadığımız takdirde ligin bitmesine iki hafta kala ligden düşmemiz kesinleşecek. Biz son haftaya kadar ufak umudumuzu korumaya devam edeceğiz. Bunun sorumlusu da bizleri yüz üstü bırakan Antrenör Kaya Tevfik Saygılı ve antrenmanlara katılmayan futbolculardır.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10