'Hayırlı olsun' diyerek oylarını kullandılar

31 Mart yerel seçimlerinde siyasiler büyük bir heyecanla sandık başına gitti. Dün yapılan mahalli idareler seçimlerinde Millet ittifakı adayı Vahap Akay, Cumhur ittifakı adayı Süleyman Kozuva, Büyük Birlik P

Çerkezköy 31.03.2019 23:12:00 0

Dün yapılan 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Belediye Başkan adayları ve ilçe başkanları ‘Hayırlı olsun’ temennileri eşliğinde oylarını partilileriyle birlikte geldikleri okullarda kullandı.

 

OYUNU KIZI DAMLA İLE BİRLİKTE SANDIĞA ATTI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, 31 Mart  Mahalli İdareler Genel Seçimleri için eşi Güliz Akay ve çocukları ile Tepe Ortaokulu’nda oyunu kullanmak üzere sandık başına gitti. 1037 Nolu sandıkta oy kullanan Akay, oy pusulasını kızı Damla ile birlikte sandığa attı.  

 

“MİLLETİN İRADESİ SANDIĞA YANSIYACAK”

 

Başkan Vahap Akay, oyunu kullanmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “Bugün 31 Mart 2019. Türkiye yerel seçimi yaşıyor bugün. Demokrasiye olan inancımızla oyumuzu kullandık. İnşallah millet iradesinde sandığa yansıyacağı bir günü yaşayacağız. Çerkezköyümüze hayırlı olsun diliyorum. Tekirdağımıza da hayırlı olsun diliyorum. Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah yoğun katılımlı, demokrasinin tam anlamıyla yaşandığı, memleketimize hayırlı olacak bir seçim olur” dedi.

 

KOZUVA AİLESİ İLE BİRLİKTE KULLANDI

 

Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, eşi Şennur Kozuva ve çocukları ile birlikte oy kullanacakları Nurullah Narin Ortaokulu’na geldi. 1132 nolu sandıkta Kozuva ailesi sıra sıra oylarını kullanan Cumhur ittifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva” “Seçimlerin Çerkezköy’e Tekirdağ’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

KAYA DA OYUNU KULLANDI

Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan adayı Erol Kaya ise oyunu Şehit Dinçer Ersoy İlkokulunda 1180 nolu sandıkta kullandı. Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Kaya, seçimlerin Çerkezköy’e ve Tekirdağ’a hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

DÖNMEZ DE OYUNU AİLESİ İLE KULLANDI

 

Demokratik Sol Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Metin Dönmez’de oyunu Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1124 numaralı sandıkta kullandı. Ailesi ile birlikte oy kullanmaya gelen Dönmez yaptığı açıklamada “ Vatandaşlarımız vatandaşlık görevini yerine getirmek için yoğun bir şekilde sandık başına gidiyor. Bu saatten sonra takdir vatandaşlarımızındır. Seçimlerin ülkemize, Tekirdağ’ımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
BULUT CUMHURİYET İLKOKULUNDA KULLANDI

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan adayı Yılmaz Bulut ise oyunu Cumhuriyet İlkokulu’ndaki 1038 nolu sandıkta kullandı. Bulut, seçimlerin Çerkezköy ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.

 

KÖK DE OYUNU CUMHURİYET İLKOKULUNDA KULLANDI

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ise Cumhuriyet İlkokulunda kurulan 1201 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Kök “ Seçimlere vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiğini gözlemliyoruz. Seçimlerin ülkemize, Tekirdağ’a ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ise oyunu Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kurulan 1108 nolu sandıkta kullandı. Zorlu uzun bir süreçten geçtiklerini kaydeden Aydeniz “ Cumhur ittifakı olarak bu seçimde olağan üstü bir çalışma gerçekleştirdik. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

MİLLET İTTİFAKI İLÇE BAŞKANLARI OY KULLANDI

 

Millet İttifakı CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin oylarını Tepe Ortaokulu’nda kullandı. Millet İttifakı İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin saat 11.00’de Tepe Ortaokulu’na oy kullanmaya eşi Erol Erseçkin ile birlikte geldi. 1035 Nolu sandıkta oyunu kullanan Erseçkin daha sonra basına yaptığı açıklamada “Yoğun bir seçim süreci yaşadık. Seçim ülkemize, Çerkezköy’e ve Tekirdağ’ımıza hayırlı olsun” dedi.

 

“İYİ BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRDİĞİMİZE İNANIYORUM”

 

Millet İttifakı CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı da Tepe  Ortaokulu’na oy kullanmaya, saat 11.30’da Eşi  İlknur Camcı ve Büyük oğlu Ali Enes Camcı  ile birlikte giderek 1036 nolu sandıkta oy kullandı. Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Camcı, “Bu seçimin çok hayırlı olmasını temenni ediyorum. İyi bir seçim süreci geçirdiğimize inanıyorum. Bu süreçte sıkmadığımız el girmediğimiz ev kalmadı, tüm vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Tabi ki vatandaşlarımızın takdiridir. Bizler kendi lehimize sonuçlanacağına inanıyoruz. Ama iş sandıkta oy kullanan vatandaşlarımızın takdirine kalıyor” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10