"Esnafımızla birlikte çalışacağız"

Ergene'de 31 Mart Mahalli İdari Genel Seçimleri'nde yeniden belediye başkanlığına seçilen Rasim Yüksel, Ergene'de ilk dönemde olduğu gibi ikinci dönemde de hizmetlerin fazla olacağını ifade ed

Ergene 3.04.2019 19:02:00 0

Ergene’de 31 Mart Mahalli İdari Genel Seçimleri’nde yeniden belediye başkanlığına seçilen Rasim Yüksel, Ergene’de ilk dönemde olduğu gibi ikinci dönemde de hizmetlerin fazla olacağını ifade ederek, “Sizin kardeşiniz, arkadaşınız, evladınız olmaktan gurur duydum. Bütün kalbimle ifade ediyorum, size hizmet etmek dünyanın en büyük onuru, en büyük şerefi. Çocuğuyla, genciyle, kadınıyla, yaşlısıyla Ergene de yaşayan siz değerli hemşerilerim seçimin galibi sizlersiniz. Bu seçim, sizlerin inancıyla, sizlerin o temiz yüreğiyle, sizlerin demokrasiye olan bağlılığıyla bu neticeye gitti. Hizmetlerin devamı için çıktığımız bu yolda Allah bizi muvaffak etti yüzümüzü güldürdü, bir de bu işin gizli kahramanları var, dualar ordusu var binlerce insan Rasim Başkana dua etti, aramızda ki sevgi bağımız ile büyüklerimizin dualarını aldık. Hizmetlerimiz vatandaşlarımız tarafından takdir edildi ve yeniden Belediye Başkanlığı görevine getirildik. Yeni dönem çok daha farklı olacak bu dönem Türkiye’nin konuşacağı bir Ergene olacak. Yeni dönemde verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirerek bunun haklı gururunu sizlerle birlikte yaşayacağız” dedi.

 

“BU DÖNEM ÇOK DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ”

 

Başkan seçilmesinin ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunan Yüksel, “Ergenede daha yapacak çok işimiz var diyerek ikinci dönemimize girdik, Ergene halkı bizleri yeniden bu göreve getirdi, hizmet odaklı anlayışımız ile Ergene’de önce insan diyerek hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Halkımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için bu dönem çok daha fazla çalışacağız bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu zorlu süreçte yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

 

Cumhuriyet Mahallesi’nin ardından  Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe esnafını ziyaret eden Yüksel,  hayırlı işler dileklerinde bulundu. Yüksel, ilk dönemde olduğu gibi ikinci dönemde de Ergene’de esnaf ile birlikte hareket edeceklerini, esnafın daha iyi şartlarda vatandaşlara hizmet etmesi için birlikte çalışacaklarını belirtti.

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10