"Belediyenin kapıları Kapaklı halkına sonuna kadar açık"

Mazbatasını alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin devir teslim töreninin ardından bugün itibariyle göreve başladı. Makamında tebrikleri kabul eden Başkan Çetin, Kapaklı Belediyesi'nin kapıl

Kapaklı 4.04.2019 15:27:00 0

Devir teslim töreninin ardından bugün itibariyle görevine başlayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, tebrikleri kabul etmeye başladı. Başkan Çetin, Kapaklı halkının teveccühüyle göreve geldiğini ve bu teveccühe layık olmak için var gücüyle çalışacağını ifade ederek, “Halkımızın takdiriyle geldiğimiz Kapaklı Belediye Başkanlığı görevimize başladık. Önümüzdeki 5 yıl boyunca gece gündüz demeden Kapaklı’mıza hizmet ederek İlçemizi marka kent yapacağız” şeklinde konuştu.

 

“KAPAKLI’MIZI ŞAHA KALDIRACAĞIZ”

 

Devlet yatırımlarını Kapaklı’ya getirmek için var gücüyle çalışacağını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Seçim sürecinde de ifade ettiğim gibi devletimizi arkamıza alarak Kapaklı’mızı şaha kaldıracağız. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

“İHTİYAÇLARA HEP BİRLİKTE CEVAP BULACAĞIZ”

 

Başkan Çetin, Kapaklı Belediyesi’nin kapılarının tüm Kapaklı halkı için sonuna kadar açık olduğunu belirterek,  “Vatandaşlarımız diledikleri zaman Belediyemize gelip çayımızı, kahvemizi içebilirler. Kapaklı’mızın ihtiyaçlarını, eksikliklerini tespit ederek bu ihtiyaçlara hep birlikte cevap bulacağız. Hemşehrilerimizin düşünceleri bizim için çok önemli” dedi.

 

Haber: Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10