Muhtarlar mazbatalarını aldı

Çerkezköy'de 10 mahalle girdikleri seçim yarışında ipi göğüsleyen muhtarlar mazbatalarını bugün İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mahmut Dağ'ın elinden aldı. Kendilerine oy veren ver

Çerkezköy 4.04.2019 17:10:00 0
Muhtarlar mazbatalarını aldı

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen mahalle muhtarlığı seçimlerinde seçmenlerden daha fazla oy alarak muhtarlığa seçilen Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı İrfan Akem, Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Turhan Ersöz, Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarı Mutlu Timur, Fatih Mahalle muhtarı Mehmet Çetin, İstasyon Mahalle Muhtarı Bahri Çakır, Veliköy Mahalle muhtarı Ersan Albayrak, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Recep Şahin, Kızılpınar Mahalle muhtarı Nihat Malkoç, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hikmet İşçan bugün mazbatasını aldı.Bugün İlçe Seçim kuruluna gelen 10 mahalle muhtarı mazbatalarını ise İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mahmut Dağ’ın elinden aldı.  Muhtarlara tek tek mazbatalarını teslim eden Hakim Mahmut Dağ, mahalle muhtarlarına yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Muhtarlar adına konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün “ 5 yıl birlikte görev yaptığımız muhtar arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki beş yılda da halkın takdiri ile yeniden görev yapacağız. Bu dönem Kızılpınar mahallesinden aday olmayan Ahmet Milli’nin yerine aday arkadaşlarımızdan Nihat Malkoç aramıza katıldı. 31 Mart seçimlerinde oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Mahallelerimize en iyi şekilde hizmet etmek için halkımızın desteğini alarak farklı mahallelere muhtar seçildik. Seçimlerde aday olarak yarıştığımız arkadaşlarımıza da teşekkürü bir borç biliyoruz. Bundan sonra azalarımızla birlikte gerek kurumlarımızla gerekse Çerkezköy Belediyesi ile diyalog içinde çalışarak mahallelerimizin sorunlarına çözüm olacağız. 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası belediye başkanı, muhtar ve aza seçilen tüm arkadaşlarımıza bu hizmet yarışında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştular.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10