Miniklerin okuma bayramı heyecanı

Özel Gülerçin Koleji'nin birinci sınıf öğrencileri, okuma yazma öğrenmenin coşkusunu düzenlenen Okuma Bayramı programıyla kutladı. Sahneledikleri gösterilerle büyük beğeni toplayan minikler oku

Çerkezköy 7.04.2019 16:16:00 0
Miniklerin okuma bayramı heyecanı

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji birinci sınıf öğrencileri, düzenlenen okuma bayramında velilerinin karşısına çıktı.

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Esin Burhan Gülerçin Konferans Salonu’nda cumartesi günü saat 10:00’da düzenlenen okuma bayramı etkinliğinde Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, okul öğretmenleri veliler ve öğrenciler hazır bulundu. Veliler öğrencilerin gösterilerini büyük bir ilgi ile izlerken bazı veliler de çocuklarını cep telefonları ile kaydetti.

 

 

 AKADEMİK, SOSYAL VE ATATÜRT İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ

 

Okuma bayramı saygı duruşu ve okulun Müzik Öğretmeni Gülben Kıycıoğlu’nun eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, “Eylül ayında ilk okula başladığımızda değerli velilerimizin gözlerindeki heyecanı görüyordum. Acaba nasıl olacak anaokulundan çıktılar ilk okula başladılar.  Aradan 7 ay geçti ve 7 önce başladıkları eğitimin ilk aşamasını tamamlamış bulunmaktadırlar. Öğrencilerimiz akademik anlamda ilerliyorlar. Veliler, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite derken hayatın nasıl gittiğini anlamıyorlar. Ama biz Gülerçin Koleji olarak çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması için hem akademik anlamda hep sosyal anlamda ve kendini ifade edebilmeleri için en iyi eğitimi almaları konusunda emin olunki elimizden gelen tüm gayret ve çabayı göstermekteyiz. Biz okul olarak biz vizyon ve misyona sahibiz. Geçen 10 yıla baktığımız zaman akademik anlamda bölgede bir numara olduğumuzu ve çocuklarımızın Gülerçin’de okumanın farkını ve ayrıcalığını göstermektedir. Gülerçin’li olmak ayrıcalıktır. Bu okulda öğretmen olmak da ayrıcalıktır. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı milli değerlere bağlı çocuklarımızı yetiştirmek için tüm gayret ve çabamızı göstermekteyiz. Bayrağını seven, ülkesini seven bir nesil yetiştirirsek, Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinde ülkemize getirmek için ancak ve ancak öyle çalışarak başarılı olurlar. Biz öğretmenler olarak sorumluluğumuzun ne kadar fazla olduğunun farkındayız. Ülkemizin temel taşlarının bizlere emanet olduğunu bildiğimiz için öğretmenlerimiz eşlerini evlerini ikinci olana atıyorlar gecesini gündüzünü katarak yedi yirmi dört çocuklarımızın  en iyi eğitimi almaları için çalışıyorlar ve gayret gösteriyorlar” dedi.

 

ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

 

Okuma bayramı okul müdürü Kürklü’nün ardından 1/A ve 1/B sınıfı öğretmenleri Meltem Doruk ve Bayram Tuna’nın nezaretinde öğrencilerin oratoryo ve dersimiz Atatürk gösterisi ile devam etti.Sınıf Öğretmenleri Meltem Doruk ve Bayram Tuna’nın konuşmalarının ardından 23 Nisan oratoryosu,İngilizce the lion king’s, İngilizce etkinliği-fruits, Almanca etkinliği 4 mevsim gösterileri sunuldu. Birinci sınıf marşının ve şiirlerin okunmasının ardından brithday slayt gösterimi, Bitlis yöresi halk oyunları, modern dans gösterisi, mutluluk ormanı skeci, kılıç balığı skeci gösterime sunulurken, öğrenciler Gençliğin Atatürk’e cevabını okumasının ardından, koro gösterisi sunuldu.

 

OKUMA BELGELERİNİ ALDILAR

 

Okuma bayramı, 1/ A Sınıf Öğretmeni Meltem Doruk ve 1/B Sınıf öğretmeni Bayram Tuna’nın  öğrencilerine okuma belgelerini vermesi ile sona erdi. Öğrencilerin oyunları veliler tarafından büyük  dikkat ve beğeni ile izlenirken  veliler öğrencileri alkış yağmuruna tuttu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10