Altınova Mahallesi Polis Noktası açıldı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Altınova Mahallesi Polis Noktası düzenlenen törenle açıldı. Düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım yanı sıra Süleymapa?

Tekirdağ 10.04.2019 16:34:00 0
Altınova Mahallesi Polis Noktası açıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreni İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ın konuşmasıyla devam etti.

 

“NEREDE İNSAN VARSA EMNİYET TEŞKİLATIMIZ ORADADIR”

 

Törende konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım; “Nerede insan varsa emniyet teşkilatımız oradadır. Nerede yaşayan bir insanımız varsa emniyetimiz orada, jandarmamız orada, kaymakamlığımız oradadır. Önemli olan vatandaşımıza hizmeti rahatlıkla alabileceği bir yere, bir mekana, bir lokasyona götürmektir. Burada yapılanda budur. Daha önceden var olan bir karakolun kaldırılmış olmasının eksikliklerinin hisseden emniyetimiz, burada yeniden bir nokta kurma mecburiyeti hissetmiş ve bugün açılışını hep birlikte yapıyoruz. Sadece polislerin girip çıktığı, sadece ihtiyacı olan insanların girip çıktığı bir mekan olmaktan öte devletimizin şefkatli yönünü de gösteren polislerimizin bulunduğu bir yer ve burada yaşayan vatandaşlarımızın uğrayabileceği oturup çaylarını içebileceği, sohbet edebileceği bir mekan olarak da görmek lazımdır. Buradaki kapılar devletin kapısıdır ve buradaki kapılar herkese açıktır. Kapımızın açık olmasından öte aslında gönlümüz açıktır. Bu güzel hizmet noktanın açılmasında emeği geçen herkese müteşekkiriz. Emniyet mensuplarımızın gününü kutluyor, bu polis noktasının hepimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

KURDELE KESİLDİ

 

Tören, Altınova Mahallesi Vedat Çeliker Camii İmam Hatibi Ahmet Faruk Arıcan’ın dua etmesinin ardından kurdele kesimiyle son buldu.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10