Şarkılarını bu kez emniyet mensupları için söylediler

Tekirdağ'da, Emniyet Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen gecede Türk sanat müziği sanatçısı Muazzez Ersoy ile Mehmet Erdem ve grup Rubato, sevilen şar

Tekirdağ 11.04.2019 18:28:00 0
Şarkılarını bu kez emniyet mensupları için söylediler

Muazzez Ersoy ile Mehmet Erdem ve Rubato, Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü yıl dönümü kapsamında düzenlenen gecede sahne aldı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Tekirdağ’da bir otelde düzenlenen geceye Geceye Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, çok sayıda iş insanı, bürokrat ve teşkilat mensubu katıldı.

 

“BU ÜNİFORMAYI TAŞIMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

 

Emniyet Müdürü Aydın, Türk polis teşkilatının üyesi olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek, "Tekirdağ halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu gecenin düzenlenmesinde her türlü desteği verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Mensubu olmaktan gurur duyduğum Türk Polis Teşkilatı'na 1974 yılında katıldım. O günden bu yana bu üniformayı taşımaktan gurur duyuyorum. Bu gecenin yapılmasındaki amaç da Tekirdağ emniyeti olarak eksikliklerimiz vardı. Sizlerin yardımları sayesinde o eksiklikler giderilecek" dedi.

 

TEŞKİLATIN KAZASIZ BELASIZ NİCE 174 YILLARI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

 

Sanatçı Mehmet Erdem, polis teşkilatına destek olmak için geceye katıldığını, teşkilatın kazasız belasız nice 174 yılları olması temennisinde bulunurken,  Ünlü grup Rubato ise, polislik mesleğinin zorluklarını bildiklerini ve böyle bir geceye çok ihtiyaç duyulduğunu, bu nedenle seve seve sahne aldıklarını ifade etti.

 

HEDİYE VE ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

Konuşmaların ardından Muazzez Ersoy, Mehmet Erdem ve Rubato sevilen şarkılarını seslendirdi. Sanatçılar zaman zaman şarkılarını katılımcılarla birlikte söyledi. Konser sonunda sanatçılara hediye ve plaket takdim edildi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10