Yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı

31 Mart yerel seçimlerinde ilk kez göreve gelen Belediye Meclisi ilk toplantısını Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe başkanlığında yaptı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması il

Muratlı 11.04.2019 18:30:00 0
Yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı

Meclis katip üyeliğine Hakan Öztürk ve Kıymet Onur asil, Ümit Kanbur ve İsmail Ateş ise yedek üye olarak oy çokluğu ile seçilirken, çiftçi malları koruma yönetim seçiminde Kemal Demir, Ahmet Aydın, Mehmet Kuş, Kadir Kurt ve Murat Köseler asil üye Halil Gülhan, Mustafa Bahar, Salim Başer, Özcan Kalender ve Hasan Demir yedek üye olarak seçildi. Encümen üyeliği için yapılan seçimde Ümit Kanbur ve Kıymet Onur asil üye İsmail Ateş ve Hakan Öztürk yedek üye olarak oy çokluğu ile seçilirken, İmar Komisyonuna, Semih Keskin, Hakan Öztürk, Ümit Kanbur, Ayhan Kaplan, ve Beytullah Ongun seçildi. Plan ve Bütçe komisyonuna, Cengiz Çayır, Tamer Yargı, Özgür Çakmak, Okan Ortaer, ve Salih Can Çevik seçilirken, eğitim ve kültür komisyonuna, Tamer Yargı, Kıymet Onur, Özgür Çakmak, Necip Gür ve Recep Azcan seçildi. Asker Ailelerine Yardım komisyonuna, Kıymet Onur, Özgür Çakmak, İsmail Ateş Ayhan Kaplan ve Okan Ortaer seçilirken, İçişleri komisyonuna, Semih Keskin, Ümit Kanbur, İsmail Ateş, Beytullah Ongun ve Salih Can Çevik seçildi. İçkili Yer Tespit Komisyonuna, Cengiz Çayır Tamer Yargı, Özgür Çakmak, Necip Gür ve Recep Azcan seçilirken, Doğu ve Batı Trakya Belediyeler Birliğinde Malkara Belediyesi’ni temsil etmek üzere Semih Keskin ve Tamer Yargı asil üye Cengiz Çayır yedek üye olarak seçildi.

 

2. OTURUM 12 NİSAN’DA

 

2018 yılı faaliyet raporu Meclis Başkan vekili Cengiz Çayır tarafından okunmasının ardından oy çokluğu ile kabul edildi. Görev süresi boyunca Belediye Başkanı'na memur sendikaları ile toplu sözleşme yapma yetkisi verilmesi oybirliği ile kabul edildi. Muratlı OSB Müteşebbis heyeti üyeliği için Nebi Tepe, Aysun Yıldızoğlu, Hakan Öztürk, Semih Keskin ve İsmail Ateş oy çokluğu ile seçildi. Hıdrellez Şenlikleri düzenlenmesi konusu Plan Bütçe ve Kültür Komisyonuna sevk edildi. Malkara Belediyesi’ne ait temizlik şirketinin yöneticiliğine Nebi Tepe, Ümit Kanbur ve İsmail Ateş seçildi. Amme alacakları satış komisyonuna İsmail Ateş asil üye Hakan Öztürk yedek üye olarak seçildi. Komisyon raporlarının görüşülmesi için 2. oturumun 12 Nisan Cuma saat 16:00 da toplanmasına oybirliği ile karar verildi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10