Cüneyt Yüksel mazbatasını aldı

31 Mart yerel seçimlerinde Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı'na seçilen AK Partili Cüneyt Yüksel, mazbatasını almasının ardından yapılan devir teslim töreni ile resmen göreve başladı. Gö

Süleymanpaşa 12.04.2019 11:39:00 0
Cüneyt Yüksel mazbatasını aldı

Tekirdağ Adliye Sarayı’nda İl Seçim Kurulu ve Adalet Komisyonu Başkanı Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Naci Ergin’in odasında gerçekleşen törende Cüneyt Yüksel ile belediye meclis üyeleri mazbatalarını İlçe Seçim Tekirdağ 3. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Mücahit Göker’in elinden aldı.

 

“İNŞALLAH BİZE GÜVENENLERE KARŞI MAHCUP OLMAYIZ”

 

Mazbatasını almasının ardından konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Güzel bir yarış geçti. Allah’a hamdolsun gürültüsüz, kavgasız Süleymanpaşa’da da Tekirdağ’ın tamamında da bu yarış devam etti. Milletimiz kimi takdir ettiyse mazbatalarını aldı, alıyor. İnşallah biz, bize güvenenlere karşı mahcup olmayız. Vatandaşlarımızın beklentisi çok fazla. Sonuçta hangi siyasi parti kimliğine sahipsek fark etmiyor. Bu şehirde yaşıyorsak hepimiz bu şehrin insanlarıyız ve bu şehir için çalışmamız gerekiyor demektir” dedi.  

 

“GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM”

 

Başkan Yüksel, mesai kavramı gözetmeden çalışacağını vurgulayarak, “Herkesin beklentilerine cevap verebilecek proje üretmemiz gerekiyor. Biz proje sürecinde de anlattık. Biz gönüllere girmek istiyoruz. Gönül belediyeciliği yapmak istiyoruz. Herkesin beklentisine cevap verebilecek icraatlar ortaya koymak istiyoruz. İnşallah bize güvenenlere karşı Allah bizi mahcup etmesin. Mesai kavramı gütmeden çalışacağımızın sözünü verdik. Sözlerimizi tutacağımızı herkes görecek. Bu şehri kalkındırmak için gecemizi gündüzümüze katacağımıza bir kez daha söz veriyorum” dedi.

 

DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

 

Mazbatasını alan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, mazbata töreninin ardından Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Hizmet Binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine katıldı.

 

EŞKİNAT GÖREVİ DEVRETTİ

 

Eski Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat,  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e resmi mühür beratını vererek görevini resmen devretti.   Başkan Yüksel’e başarılar dileyen Eşkinat, “Beş yıl boyunca onur ve gururla sürdürdüğüm Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevini, halkımızın takdiri ve teveccühü ile bu göreve seçtiği Cüneyt Yüksel kardeşime aynı onur ve gururla devrediyorum. Bundan sonraki dönemde beş yıllık tecrübe ve bilgi birikimimle ne zaman isterse yardıma hazır olduğumu belirtmek istiyorum. Süleymanpaşa’ya hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Görevini teslim alan Cüneyt Yüksel, Eşkinat’a beş yıllık görev süresince gerçekleştirdiği hizmetler ve yatırımlar için teşekkür ederek çiçek takdim etti. Yüksel, “Devam etmesinde yarar gördüğümüz hizmetleri geliştirerek sürdüreceğiz. Başlanmış yatırımları bitirmek bizim asli görevimizdir. Kendisinin bilgi ve birikiminden elbette faydalanacağız” dedi.

 

BİRLİKTE OLDUĞUMUZ SÜRECE HER DAİM GÜÇLÜYÜZ

 

Görevine resmen başlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yaptığı balkon konuşmasında,  “10 yıl boyunca partimizin her kademesinde canla başla çalışmış bir kardeşiniz olarak, kampanya döneminde de Cumhur İttifakı ile gece gündüz demeden çalışmış bir kardeşiniz olarak şunu söylemek istiyorum ki, şu dakika itibariyle partimizin rozetini kalbimizin içinde saklayarak, bize oy vermiş ya da vermemiş bütün Süleymanpaşalı hemşehrilerimin belediye başkanı, kardeşi olmaya söz veriyorum. Herkesin gönlü ferah olsun. Allah’ın izniyle herkesin gönlüne girmek için bu makamı işgal etmiş olacağım. Ben bu şehirde girilmemiş, ayak basılmamış sokak, sıkılmamış bir el bırakmamak için belediye başkanı oldum. Birlikte olduğumuz sürece her daim güçlüyüz. 15 Temmuz’u hep beraber atlattık. Bir daha başka 15 Temmuzlar yaşamamak için bu birliği ve beraberliği asla ve asla bozmamalıyız” dedi.

 

“BÜTÜN MAKAMLAR GELİP GEÇİCİ, BUNUN FARKINDAYIZ”

 

“Bütün makamlar gelip geçici, bunun farkındayız,” diyen Yüksel, “Bunu bilerek milletimize hizmetkâr olmaya talip olduk. Bize güvenen milletimizin güvenini boşa çıkarmayacağımızın da sözünü veriyoruz. Beni kolay kolay makamda bulamayacaksınız. Bu kardeşinizi aradığınızda sokaklarda göreceksiniz. Burası sadece Tekirdağ’ın değil, Trakya’nın kalbi. Beni Malkara’da göreceksiniz. Şarköy’de, Çorlu’da, Saray’da göreceksiniz. Beni Trakya’da birçok başka ilçede hatta ilde göreceksiniz” dedi. Başkan Yüksel balkon konuşmasını teşekkür ederek tamamladı

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Mazbata törenine ve devir teslim törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, TBMM 22. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, TBMM 26. Dönem Tekirdağ Milletvekilleri Metin Akgün ve Ayşe Doğan, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Kürşat Sungur, Süleymanpaşa Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10