Ayaz Türkiye şampiyonu oldu

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu 3.sınıf öğrencisi Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübünün Milli Sporcusu Alperen Ayaz 6-8 Nisan tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın Konya'da düzenlediÄ

12.04.2019 14:12:00 0
Ayaz Türkiye şampiyonu oldu

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün Milli Antrenörü Vural Ayaz “Konya’da Milli Eğitim Bakanlığımızın düzenlediği okullar arası şampiyonaya Çerkezköy şampiyon Spor Kulübü olarak Milli sporcularımızdan Alperen Ayaz ile tek sporcu ile katıldık. Hedefimiz şampiyonadan altın madalya ile dönmekti ve bu nedenle şampiyonaya sporcumuz çok sıkı bir şekilde hazırlandı. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalarda Alperen Ayaz oynadığı maçlarda zorlu rakiplerini tek tek yenmeyi başardı ve Yıldız Erkekler kategorisinde 53 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Kulübümüzün Milli Sporcularından olan Alperen Ayaz kazandığı bu Türkiye birincilliği ile başarılarına bir yenisini daha ekledi.Alperen Ayaz’ın önceki yıllarda da bir çok Türkiye şampiyonluğu bulunuyor.Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı Konya’da en iyi şekilde temsil eden Alperen Ayaz’dan Avrupa şampiyonalarında da başarılı olacağına inanıyorum.Sporcumuzun hem  babası hem de antrenörü olmaktan son derece mutluyum”dedi.

 

BANA GÜVENENLERİ MAHÇUP ETMEDİM

 

Turnuvadan altın madalya ile döndüğü için mutlu olduğunu kaydeden Milli Sporcu Alperen Ayaz’da “Milli Eğitim Bakanlığı’nın Konya’da düzenlediği okullar arası Taekwondo şampiyonasına çok iyi hazırlandım. Çalışmalarımı ve istirahatımı düzenli bir şekilde yaptım. Okulumu ve derslerimi de hiç aksatmadım. Bu şampiyona okullar arası bir şampiyona olması nedeniyle öncelikle eğitim öğretim gördüğüm Nurullah Narin Ortaokulu’nu en iyi ve başarılı bir şekilde temsil etmek ve şampiyonada  Yıldız Erkekler kategorisinde ilk üçte yer almak için çok çalıştım.Şampiyonda karşıma güçlü rakipler çıktı ama şampiyona öncesi  Milli Antrenör olan babamın nezaretinde yaptığım çok güzel hazırlık çalışması bana bu şampiyonada da Türkiye Şampiyonluğu kazanmamı sağladı. Bana güvenenleri mahcup etmedim. Çok mutluyum.okulumuz,ilçemi ve ilimizi bu şampiyonada da çok güzel bir şekilde temsil ettim.Bana dualarıyla  yanımda olarak destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10