'Otizme bir ışık da sen yak'

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği işbirliği tarafından otizme karşı farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenlenecek. 'Otizme bir ışık da

Kapaklı 13.04.2019 17:45:00 0

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği işbirliği tarafından etkinlik düzenleneceğini ifade ederek, ’Otizme bir ışık da sen yak’ sloganıyla çıkılan bu yolda, otizme karşı farkındalık oluşturmak için gerçekleşecek olan etkinlikte canlı müzik, tişört, şapka dağıtımı, bardak mısır, pamuk şeker, uçan balon, palyaço ve yüz boyama eşliğinde eğlenceli anlara tanıklık edilecek” dedi.

 

“18 NİSAN’DA BELEDİYE MEYDANINDA”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği işbirliğiyle düzenlenecek olan otizm farkındalık etkinliğinin 18 Nisan Perşembe günü saat 13.00 – 15.00 arasında Kapaklı Belediye meydanında düzenleneceğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Etkinliğimize tüm halkımız davetlidir.” dedi.

 

“DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

İletişim ve sosyal etkileşim sorunları yaşayan otizmli vatandaşlarımızın topluma kazandırılması için sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmaların devam edeceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Biliyoruz ki erken teşhis ve tedavi, otizmli çocuklarımızın geleceklerindeki beceri ve faaliyetlerini gerçekleştirmeleri açısından büyük önem taşıyor. Bu vesile ile düzenlenecek olan bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, otizme karşı farkındalığı attıran, erken tanı ve tedavinin önemini ortaya koyan etkinliklerin destekçisi olmayı sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

 

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10