Mazbatasını alan İnan, göreve başladı

31 Mart yerel seçimlerinde Hayrabolu Belediye Başkanlığı'na seçilen Osman İnan mazbata töreninin ardından görevine dün başladı.

Hayrabolu 15.04.2019 12:44:00 0
Mazbatasını alan İnan, göreve başladı

31 Mart yerel seçimlerinde 133 farkla CHP’nin adayı Fehmi Altayoğlu’nun önünde seçimi kazanan Cumhur ittifakı adayı MHP’li Osman İnan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin itirazları sonucu geçersiz oyların tekrar sayılması sonucunda 148 oyla belediyeyi kazanmıştı. Önceki gün İlçe Seçim Kurulu Hakimi Tuba Alakoç’dan mazbatasını alan İnan, dün düzenlenen programda resmen görevine başladı.

 

“TEŞEKKÜR ETTİ”

 

Dün Hayrabolu Belediye binası önünde gerçekleşen devir teslim töreninde konuşmasında TBMM Başkanı Mustafa Şentop’a teşekkür eden Osman İnan “ Seçim sürecinde desteklerini bizlerden esirgemeyen Cumhur ittifakı milltetvekilleri, AK Parti ve MHP teşkilatları ile gece gündüz demeden her zaman yanımızda olan meclis üyesi arkadaşlarıma ve Hayrabolulu hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

“HER SON YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR”

 

Devir teslim töreninde konuşan Belediye Eski Başkanı Fehmi Altayoğlu, “ Belediye Başkanlığına seçilen Osman İnan’ı tebrik ediyorum. Seçim sonuçlarına saygı duymak ilk önce benim daha sonra tüm ilçe vatandaşlarımızın boynunun  borcudur. Bu sonucun ilçemize ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını diliyorum. Her son yeni bir başlangıçtır. Belediye Başkanlığı görevimi burada sonlandırıyorum. Belediyemizin resmi mührünü Sayın Osman İnan’a teslim ediyorum” diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10