Süleymanpaşa Meclisi toplandı

Süleymanpaşa Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını,  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel Başkanlığı'nda yaptı. Toplantıda Birinci Meclis Başkan Vekili ile İkinci Mecli

Süleymanpaşa 16.04.2019 15:56:00 0
Süleymanpaşa Meclisi toplandı

Namık Kemal Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleşen 2019 Nisan ayı toplantısında yapılan oylamada 2 yıl görev yapmak üzere Birinci Meclis Başkan Vekili olarak Fedai Yüksel seçilirken İkinci Meclis Başkan Vekili ise Ali Rıza Eti oldu.

 

MECLİS KATİP ÜYELERİ

 

Meclis Katip Üye seçimi ile devam eden toplantıda Şükriye Gündüzler ve Ayşe Şen Seven 2 yıl süre ile katip üye seçildi. Gürol Biber ve Bülent Topçu ise yapılan seçimde Meclis Katip Yedek Üyeleri olarak belirlendi.

 

ENCÜMEN ÜYELERİ

 

5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. maddesinin (a) fıkrası gereğince, 1 yıl görev yapmak üzere 3 Encümen Üyesi’nin seçimi ile devam eden 2019 Nisan ayı toplantısında Encümen üyeliklerine ise Şenol Karaküçük, Muhammet Karaman ve Şahin Umar seçildi.

 

İHTİSAS KOMİSYONLARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Encümen Üyesi seçiminin ardından meclis gündeminin 4-5-6-7 ve 8. Maddelerinde İhtisas Komisyonları görüşüldü.  Açık oy usulü gerçekleştirilen imar ve bayındırlık komisyonuna Şenol Karaküçük,  Hüseyin Uzunlar ,  Muhammet Polat , İlhan İmrak, Berkay Çakır seçilirken, plan ve bütçe komisyonuna Ali Rıza Eti, Hüseyin Uzunlar , Ayşe Şen Seven, Nurten Yontar, Murat Uysal, çevre sağlık ve diğer işler komisyonuna Metin Çalışkan, Şahin Umur, İdris Yatman, Ufuk Bekir Ersöz, Mustafa Turhan, kültür komisyonuna Hikmet Mutlu, Özlem Coşkun, Şükriye Gündüzler, Emin Benan Utku, Ali Tunç Saygun, tarım komisyonuna Fedai Yüksel, Hüseyin Öztekin, Hikmet Mutlu, Serkan Eriş, Ömer Taş seçildi.

 

GAYRİMENKUL SATIŞ KOMİSYONU TEMSİLCİLERİ BELİRLENDİ

 

Gayrimenkul Satış Komisyonunda Süleymanpaşa Belediyesi’ni temsil etmek üzere 1 asil ve 1 yedek üyenin görevlendirilmesi konusu da meclis toplantısında görüşülerek karara bağlanırken asil üye olarak Şahin Umur, yedek üye olarak ise Hikmet Mutlu belirlendi. Süleymanpaşa Belediye Meclisi 2019 yılı Nisan ayı toplantısı diğer gündem maddeleri ile komisyonlardan ve müdürlüklerden gelen evrakların görüşülerek karara bağlanması ile sona erdi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10