Çerkezköy TSO Meclisi toplandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın meclis toplantısı Meclis Başkan Vekili Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında yapıldı. bugün saat 16:30'da yapılan toplantıya meclis üyelerinden Furka

Çerkezköy 16.04.2019 18:44:00 0
Çerkezköy TSO Meclisi toplandı

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakının Çerkezköy Belediye Başkan adayı olarak katılan ve yeniden görevine dönen Süleyman Kozuva, meclis toplantısına katıldı.

 

MART AYI GELİRİNİN 185 BİN 974,76 TL

 

İlk olarak Çerkezköy ve Kapaklı Fırıncılar Derneği’nin pide fiyatlarının belirlenmesi ile ilgili dilekçesinin oy birliği ile gündeme alınmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından Mart 2019 gelir-gider bütçe izleme raporu ve mizan görüşülürken, yapılan bilgilendirmede odanın Mart ayı gelirinin 185 bin 974,76 TL; Mart ayı giderinin de 220 bin 379,99 TL olduğu kaydedildi.  Gündem maddesi ile ilgili söz alan meclis üyesi Rahmi Yılmaz’ın, telefon ve internet giderleri ile temsil ve ağırlama giderleri hakkında bilgi istemesi üzerine konuşan Oda Genel Sekreteri Hakan Gel, “Yıllık 1 milyon SMS aldık. 15 bin liralık ikram ve ağırlama giderinin yaklaşık 13 bin lirasının ise oda tarafından düzenlenen ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in de katıldığı 150 kişilik yemekli toplantı için harcandı” dedi.  İlgili gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

 

ÜYELERİN ODA TERK İŞLEMİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Bir diğer gündem maddesinde yer alan Ticaret Sicil Müdürünün görevi başında bulunamayacağı hallerde yerine oda personellerinden Oğuz Tunur’un vekalet etmesi oybirliği ile karara bağlandı. Bölünme yapılan toplam 14 nace kodu ile ilgili yapılan bilgilendirmenin ardından adres sebebiyle askıda bulunan ve 2 yıl süresince bildirimde bulunmayan üyelerin oda terk işlemi görüşüldü. Yapılan bilgilendirmenin ardından Eryılmaz Kardeşler Tarım Hayvancılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Efiloğlu Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi,  Aydınlık Endüstri Otomasyon ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Anse Deri Mamulleri İnternet Hizmetleri Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hak-Al Yapı Test Laboratuarları Beton Analizi Mühendislik Proje İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sevinçler Elektrik, İnşaat, Nakliye, Tekstil, Gıda ve Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kapaklı İşcanlar Kuyumculuk Nakliye Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, C And T Yatırım Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi-Çerkezköy Şubesi, Hidayet Ardahan-Ekol Ticaret ve İnşaat Mühendislik, Globaltek İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Gıda Nakliye Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rukiye Gözel-Göksun Yemek, Hakan Karayiğit-Hakan Tekstil, Danfield Mekik İpliği Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Saray Şubesi’nin oda kayıtlarının silinmesine oybirliği ile karar verildi.

 

RAMAZAN PİDESİNİN FİYATI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Toplantının son gündem maddesinde ramazan pidesi fiyatlarının belirlenmesi konusu görüşülürken,  yapılan görüşme sonunda 350 gram Ramazan pidesinin fiyatının 3 TL olarak uygulanması oybirliği ile kabul edildi.

 

Haber: Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10