Minikler bayramlarını coşkuyla kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliğinde mi

Çerkezköy 19.04.2019 16:21:00 0
Minikler bayramlarını coşkuyla kutladı

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde program düzenledi. Programa Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, CHP Çerkezköy İlçe Kolları Başkanı Gülşah İkizoğlu, okulda görev alan öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program,Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi Müdürü Ezgi İpek’in  günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. İpek, “Öncelikle öğrencilerimiz için önemli bir gün olan 23 Nisan'ı unutmamaları için bu etkinliği düzenledik. Bugünleri bizlere armağan eden başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve sonrasında vatanımızı canından çok seven şehitlerimize ve gazilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Açıldığımız günden bu yana bizlere desteklerini esirgemeyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a çok teşekkür ediyoruz. Bize güvendiğiniz için tüm velilerimize de ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

23 NİSAN’I GÖNÜLLERİNCE YAŞADILAR

 

Programa öğretmenleri tarafından hazırlanan ‘Çalışkan Karıncalar’, ‘Minik Arılar’ ve ‘Sevimli Tavşanlar’ sınıfı öğrencileri yaptıkları gösterilerle anne ve babalarını duygulandırdı. Minik öğrenciler giydikleri kıyafetler ve sergiledikleri gösterilerle 23 Nisan'ı gönüllerince yaşadı. Birbirinden ilginç dans ve gösteriler yapan minikler, aileleri tarafından alkışlarla ödüllendirildi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10