Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen  Doğa Yürüyüşünün  bu yıl 4'üncüsü yapılacak. Vatandaşları günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak ama

Çerkezköy 20.04.2019 14:12:00 0
Bu yıl 4

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 4 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyelerinin bu yıl da katılacağını ifade eden belediye yetkilileri, “Kastro’da başlayacak ve Kıyıköy’de sona erecek olan etkinlik için araçlar saat 07.30’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlar 26 Nisan Perşembe günü mesai bitimine kadar kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına müracaat edebilir” dedi.

 

“DOĞANIN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFEDECEKLER”

 

Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 4 Mayıs Cumartesi günü dördüncü Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum. Etkinlik sırasında yürüyüşe katılan herkese Çerkezköy Belediyesi tarafından kumanya ikramı yapılacak. Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların yürüyüş malzemelerini yanlarında getirmeleri gerekiyor” dedi.

 

Haber: SevayKARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10