Abban koltuğunu Defne'ye devretti

Çerkezköy'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, makam koltuğunu Yunus Emre İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Defne Gündüz'e

Çerkezköy 22.04.2019 16:53:00 0
Abban koltuğunu Defne

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban Yunus Emre İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Defne Gündüz’e temsili olarak koltuğunu bıraktı. Kaymakam koltuğuna oturan Defne Gündüz, kısa bir süreliğine de olsa makam koltuğuna oturmaktan onur duyduğunu söyledi. Minik öğrenci ile bol bol sohbet eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “ Çocuklarımızın gözlerindeki parıltı ve güven bizlere de güven aşılamaktadır.  Çocuklarımıza inanıyoruz, güveniyoruz ve geleceğe olan umudumuz artıyor” diye konuştu.

 

 

 

 

BİRİMLERE TALİMAT VERDİ

 

Kaymakam koltuğuna oturan Defne Gündüz, kısa süreliğine de olsa ilçe yönetiminde söz sahibi olarak Kaymakamlığa bağlı birimlere talimatlar verip 23 Nisan ile ilgili mesajlarını iletti. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Yunus Emre İlkokulu Müdürü Ömer Kaya’nın da bulunduğu ziyarette Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban günün anısına Defne Gündüz’e hediye takdiminde bulundu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10