Koltukları minikler devraldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, makam koltuğunu Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakı

Çerkezköy 22.04.2019 16:01:00 0
Koltukları minikler devraldı

Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde büyüklerin koltuklarını devraldı. Öğrencilerin sohbetleri ve istekleri neşeli anlar yaşattı.

 

 

 

 

MİNİKLER BEKLENTİLERİNİ DİLE GETİRDİ

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, makam koltuğunu Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencisi Deniz Demir’e devrederken, Pharmactive İlaç San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Fatih Elay, makam koltuğunu Doruk Hüseyin Çetin’e, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan koltuğunu Elif Mina User’e, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Baysal ise koltuğunu Zeynep Gülin Çağıran’a devretti. Temsili olarak makam koltuklarına geçen minik öğrenciler taleplerini iletti, büyüklerden beklentilerini dile getirdi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10