Okul yararına kermes düzenlediler

Büyükşehir Belediyesi Kapaklı İsmet İnönü İlkokulu okulun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir kermes düzenledi.Okulun bahçesinde düzenlenen kermes üç gün boyunca ziyarete açık olacak.

Kapaklı 24.04.2019 18:28:00 0
Okul yararına kermes düzenlediler

Büyükşehir Belediyesi Kapaklı İsmet İnönü Okul Aile Birliği, okulun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir kermes düzenledi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dün okul bahçesinde gerçekleştirilen kermesin açılışına Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Uçel, Kapaklı Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Çetintaş,okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Kapaklı İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Murat Bektaş “ Okul Aile Birliği ve sınıf veli temsilcilerimizin düzenlemiş olduğu kermesimizin ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bu tür sosyal etkinliklerimizin amacı veliler arasında iş birliği sağlamak, dayanışma, yardımlaşma ve sahiplenme duygusunu geliştirmektir. Kermesimizin düzenlenmesinde büyük emeği olan Okul Aile Birliği yönetim kurulu üyelerine, kermesin organizasyonunda bizlere her türlü desteği sağlayan öğretmen arkadaşlara ve öğrenci arkadaşlarımıza, aynı zamanda velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Okulda yapılan pek çok çalışmayı tek başımıza başarmamız mümkün değildir. Okulumuzun her türlü faaliyetinde bütün paydaşların üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeleri, yaptığımız her türlü etkinlikte değerli velilerimizi her zaman yanımızda görmek bizlere ayrı cesaret ve güven vermektedir. Kermesimiz de bu dayanışmanın güzel bir örneğidir. Birlikte daha nice güzel çalışmaları, başarmamız dileğiyle hepinize saygılar sunarım. Kermesimiz hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

“EN BÜYÜK İLKOKULLARINDAN BİRİSİDİR”

Bektaş’ın ardından konuşma gerçekleştiren Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz “ Okulumuz yaklaşık bin 650 öğrencisi ile ilçemizin en büyük ilkokullarından bir tanesidir.  Öğrenci sayımızın sürekli arttığını biliyoruz. Biz de bu kapsamda yaklaşık 200 metre ileride yeni bir okul inşaatı başlattık. Devletimizin imkanları ile yapılan 24 derslikli bu ilkokul ile, Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu’nun öğrenci mevcudunu azaltmayı ve diğer okulumuzu faaliyete geçirerek daha rahat eğitim ortamı olması için çaba sarf ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte tamamlandığı an öğrencilerimizin mevcutlarında düşüş yaşayacağız. Yeni yapılan okulumuza yakın olan bölgedeki öğrencilerimizin kayıtlarını yeni okula alarak okulumuzda daha rahat eğitim ortamı olması için çaba göstereceğiz. Bu tip faaliyetler okul, veli ve öğretmen diyalogunu artıran faaliyetler. Okulumuz da bu kermes ile okul aile birliğine katkı sağlıyor. Yaptıkları çalışmalarda başarılar diliyorum

ÜÇ GÜN AÇIK KALACAK

Konuşmaların ardından okulun 2-M, 4-D,3-G ve 4-E sınıfının gösterileri büyük beğeni ile izlendi. Programda okula maddi ve manevi destekte bulunan iş adamları Bekir Atak ve Ali Aras’a okul yönetimi tarafından hazırlanan plaketleri İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz takdim etti Kalabalık bir davetli topluluğu ile açılan kermeste velilerin evlerinde hazırladıkları dolma, kek, poğaça, kurabiye, içli köfte sarma, gözleme gibi ürünler de satışa sunuluyor. Üç gün sürecek olan kermeste çekiliş için biletler satılırken, çekiş sonunda kazananlara bisiklet ve 100 adet çeşikli hediyelerin verileceği kaydedildi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10