Şenlik havasında bisiklet keyfi

Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bisiklet Kulübü tarafından gerçekleştirilen bisiklet turnuvası 300'e yakın öğrencinin katılımı ve büyük ilgiyle gerçekleşti. Kapaklı İlçe Milli EÄ

Kapaklı 24.04.2019 18:48:00 0
Şenlik havasında bisiklet keyfi

Kapaklı’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğiyle bisiklet turnuvası gerçekleştirildi. Dün saat 12.00’de gerçekleştirilen etkinliğe Kapaklı Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı Sağlık Müdürü Dr. Çisem Uslu, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

 

 

“İLKİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Cengiz Vural “ Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bisiklet Kulübü’nün organize ettiği bisiklet festivalinin bu yıl ilkini düzenliyoruz. Bu etkinlikteki amacımız gençlerimizin kötü alışkanlıklardan, özellikle bağımlı sayılabilecek maddelerden uzak durması, ayrıca son zamanlarda ön plana çıkan obeziteyle mücadele konusunda daha duyarlı bir şekilde davranış kazanmalarını sağlamak” dedi. Festivale katılan bisiklet kullanıcılarına da seslenen Vural “Bu bir yarış değil. Dikkatli olacağınızdan eminim. Başarılar diliyorum” dedi.

“KAZAK GÖLÜNE GİTTİLER”

Konuşmaların ardından büyük çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu 300’e yakın bisiklet kullanıcısı hep birlikte Kazak Gölü mesire alanına hareket etti. Kapaklı Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Okul Müdürü Cengiz Vural da bisikletleri ile öğrencilere eşlik etti. Festival kapsamında Kazak gölüne giden protokol üyeleri ve öğretmenler kısa bir süre dinlendikten sonra yeniden bisikletleriyle birlikte okula döndüler.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10