''Akıl ve zeka oyunları sınıfı '' açıldı

Hayırsever Op. Dr. Hicabi Gökdereli ve Hayırsever Ecz. Neşe Şener'  tarafından Murat Hüdavendigar İlkokulu'nda yapımı tamamlanan ''Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı'' dÃ

Süleymanpaşa 25.04.2019 18:15:00 0
 

Açılışa Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt’un yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Belediye Başkan Yrd. Hüseyin Uzunlar, Op. Dr. Hicabi Gökdereli, Ecz. Neşe Şener ve okul müdürleri katıldı. Murat Hüdavendigar ilkokulu Müdürü Serkan Komit’in açılış konuşmasının ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.

MUTLU OLDUKLARINI İFADE ETTİLER

Tekirdağ’da eğitim hayatına başladığını ifade eden Hayırsever Op. Dr.  Hicabi Gökdereli eğitimin öneminin farkında olduğunu belirterek,  eğitime desteğini göstermek için elde ettiği gelirden yaptığı harcamaların kendinin mutlu ettiğini ve yardımlara devam edeceğini söyledi.  Hayırsever Ecz. Neşe Şener de insaniyet işine destek olmaya çalıştığını, burada çocukların geleneksel oyunlar oynayarak mutlu olmasına katkı sağladığı için sevinçli olduğunu ifade etti. Kaymakam Yurt ise yardımlarını esirgemeyen Op. Dr. Hicabi Gökdereli  ve Ecz. Neşe Şener’e öğrenci ve öğretmenleri adına teşekkür etti.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10