'Akademik Danışman Projesi' devam ediyor

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Namık Kemal Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr.Hasan Selçuk'u makamında ağırladı.

Malkara 25.04.2019 18:33:00 0

Ziyarette Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Mahir Yıldırım, İsmail Becerik, Barış Tanrıverdi, Mehmet Eskicioğlu, Tevfik Yamanoğlu ve Genel Sekreter Sinan Beşer de yer aldı.

 

‘AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ’ DEVAM EDİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ‘Akademik Danışman Projesinin hem yerel kalkınmaya katkı sağlamak hem de üniversite-iş dünyası işbirliğini geliştirmek amacıyla TOBB Başkanı Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun destekleriyle uzun yıllardır devam ettiğini kaydetti.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Malkara TSO olarak akademisyenden beklentilerinin yerel kalkınmaya yönelik proje üretmeleri, Malkara’nın ekonomik ve sosyal durumu ile ilgili araştırma yapmaları, ilçenin potansiyelinin kullanılması için Malkara TSO’nun AB hibe ve destekleme programlarına, kalkınma ajanslarına ve benzeri kuruluşlara yapacakları proje başvuruları için proje yazmaları ve takip etmeleri olduğunu ifade eden Bilgin, “Ayrıca ilçemize ve bölgemize daha fazla yatırım çekilmesi için yurt dışından veya il dışından gelen heyetlere ilçe ekonomisine ilişkin bilgiler sunmalarıdır. Dolayısıyla 2018 yılı Eylül ayında görevine yeni başlayan Akademik Danışmanımız Dr. Hasan Selçuk Eti’ye çalışmalarında başarılar dilerim. Odamıza uzun yıllar hizmet veren önceki dönem Akademik Danışmanımız Prof.Dr. Rasim Yılmaz'a teşekkürü borç biliriz' dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10