ÇTSO heyetinden Konya çıkartması

Çerkezköy Belediye Başkanlığı için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığından istifa edip, seçimleri kaybetmesinin ardından odadaki görevine geri dönen Süleyman Kozuva, oda faaliyetlerine h?

Çerkezköy 27.04.2019 10:47:00 0
ÇTSO heyetinden Konya çıkartması

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, oda yönetimi ve üyelerle birlikte heyet olarak Konya’ya gitti.

 

 

FİRMALARLA TANIŞMA İMKANI BULDULAR

 

Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Arslan, Mehmet Çetin, Metin Taşdelen ve Mustafa Ogün Asıl, Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil ve oda üyeleri Konya Tüyap Fuar Merkezi’nde, inşaat, yapı malzemeleri, ısıtma soğutma sistemleri, tesisat, doğalgaz, iş makineleri, gayrimenkul, mobilya, dekorasyon ve ev tekstili gibi alanlarda düzenlenen Konya İnşaat Fuarı, Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 2019, Konya Gayrimenkul Fuarı'na katılarak hem sektörlerindeki yenilikler hakkı bilgi edindi hem de aynı sektörde faaliyet gösteren firmalarla tanışma imkanı buldu.

 

 

SU ARITMA TESİSİNİ İNCELEDİLER

 

Süleyman Kozuva ve beraberindeki heyet, Konya temasları kapsamında Konya Sanayi Odası'nı ziyaret ederek KSO Başkan Vekili Veli Tekelioğlu ve KSO Yönetim Kurulu Üyesi Hıfsı Soydemir ile görüştü. Sanayi Odası ziyaretinin ardından Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan su arıtma tesisini gezerek bölgede yapılan yatırımlar hakkında bilgi alan heyet, sonrasında da Konya Ticaret Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Başkan Yardımcısı Hüseyin Karapınar, Meclis Başkanı Ahmet Arıcı ve KTO Heyeti ile görüştü. Ziyarette ÇTSO ve KTO arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 

 

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

ÇTSO heyeti, Konya Sanayi Odası'nı da ziyaret etti. KSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veli Tekelioğlu, Meclis Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bozkurt Çağlayan, Ömer Faruk İyibildiren, Hıfsı Soydemir ve KSO heyeti ile bir araya gelen ÇTSO, faaliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette iki oda arasında işbirliği protokolü imzalandı. ÇTSO heyeti akşam da Konya Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe katıldı. Çerkekzöy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Bugün iş birliği protokolü imzalayarak birlikte çalışmanın temellerini attığımız Konya Ticaret Odası'na misafirperverliğinden dolayı Heyetim adına teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek yapılacak olan işbirliğinin kurumlara,  bölgeye ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10