Tantan:  Bu mücadele hepimizin mücadelesi

 21. dönemde İstanbul milletvekilliği, 57.hükümet döneminde İçişleri Bakanı olarak görev yapan ve 2001 yılında kurduğu Yurt Partisi'nin Genel Başkanlık görevini üstlenerek yürüten Sadet

Çerkezköy 28.04.2019 13:49:00 0
Tantan:  Bu mücadele hepimizin mücadelesi

 

 

Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, Yurt Partisi İl Başkanlığı tarafından Çerkezköy’de düzenlenen geleneksel aylık toplantısına katıldı. 21. dönemde İstanbul milletvekilliği, 57.hükümet döneminde İçişleri Bakanı olarak görev yapan ve 2001 yılında kurduğu Yurt Partisi’nin Genel Başkanlık görevini üstlenerek yürüten Sadettin Tantan, Yurt Partisi Tekirdağ İl Başkanı Ali Yurt ve partililer tarafından mehteran takımı ile karşılandı.

 

 

 

KURBAN KESİLDİ

 

Beyaz Konak Restaurant’ta dün 14.00-16.00 saatleri arasında düzenlenen toplantıya Yurt Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cihan Yıldıran, Kırklareli İl Başkanı Olcay Geyik, Tekirdağ İl Başkanı Ali Yurt ve partililer katılırken, Sadettin Tantan’ın Çerkezköy’e gelişi dolayısıyla partililer dualarla kurban kesti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda açılış konuşmasını İçişleri Bakanlığı eski müsteşarlarından Kadir Boy yaptı. Boy, “Ocak ayından bu yana birlik, beraberlik ve dayanışmanın arttırılması, ülke sorunlarının değerlendirilmesi amacıyla her ay geleneksel halde düzenlediğimiz toplantımızı bu ay Tekirdağ İl Başkanımız Ali Yurt’un himayesinde Çerkezköy’de yapmaktan gurur duyuyoruz. Böyle güzel bir ortam hazırladığı için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“16 YILDA 16 SEÇİM ÜLKE EKONOMİSİNE ZARAR VERDİ”

 

Türkiye’nin son 16 yılda 15-16 seçimi geride bıraktığını ifade eden Boy, “Geçen ay  bir seçimi geride bıraktık. Her yıl seçime ülke dayanmaz, can dayanmaz, ekonomi dayanmaz. Bu kadar iç ve dış problemlerin yanında ülke ekonomisi de s.o.s. vermektedir. 16 yılda 16 seçim ülke ekonomisine  büyük zarar verdi” diye konuştu.

 

“TÜRKİYE BİR PARÇALANMAKLA KARŞI KARŞIYA KALMIŞTIR”

 

Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, “Türkiye seçim dönemini  geçirdi ama hala tartışmaları sürüyor. Türk siyasetinin kirliliği halkı yoksulluğa fakirliğe, itmiş ve bu duruma mahkum etmiştir. Yine Türk siyasetinin kirliliği ulusal değerlerimizi ortadan kaldırmıştır.  Beka sorunu diye adlandırılan bir ülkenin var oluş ve yok oluşuyla ilgili beka kelimesinin içi boşaltılmış. Beka nedir neden beka sorununu gündeme getirmiştik. 17 yılda ne olmuştur da Türkiye bir tehditle, yok olmakla, parçalanmakla karşı karşıya kalmıştır, bunların nedenleri hep gizlenmektedir. Özellikle örgütlerle mücadele ettiklerini söyleyen iktidar sahipleri hiçbir şekilde örgütlerin mal varlıklarına el koyamamaktadır. Nerede kalkınmaya çalışan bir gariban vatandaş görülse sen şusun sen busun diye damgalanıp içeri atılmaktadır” şeklinde konuştu.

 

“SUÇA YATKIN İNSANLAR ÇEŞİTLİ BİRİMLERE YERLEŞTİRİLDİ”

 

Ülkede ne kadar dürüst çalışan insan varsa devlet hizmetinden uzaklaştırıldığını ileri süren Tantan, “Bunların yerine ne kadar suça yatkın insan varsa ülkenin çeşitli birimlerine yerleştirilmiştir. Bu bir kader midir? Değildir. Bu durumu  hep birlikte toparlayacağız. Dürüst çalışkan kendisini ülkesine adamış insanları halkla birlikte iktidara taşıyarak başaracağız. Bu gidişi durdurmak hepimizin görevidir. Yediden yetmişe bu mücadele hepimizin mücadelesi. Ben bunu başaracağımıza inanıyorum ve hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 31 Mart’ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun belediye başkanı olmasını içlerine sindiremediler şimdi çeşitli bahaneler üretmeye çalışıyorlar. Bu millet idaresine karşı gelmektir. İstanbul halkı İmamoğlu’nda karar kılmış ve iş bitmiştir” diye konuştu. Tantan konuşmasının ardından soruları da yanıtladı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10