Öğrencilerin projeleri Bilim Şenliği'nde görücüye çıktı

Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan eserlerle oluşturulan 'Bilim Şenliği' önceki gün okulun içinde düzenlenen programla görücüye çıktı. Birbirinden güzel projelerin yer ald?

Kapaklı 29.04.2019 16:23:00 0
Öğrencilerin projeleri Bilim Şenliği

Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni ve proje koordinatörü Nihal Erdoğdu öncülüğünde yapılan 5. 6. 7 ve 8 sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan birbirinden güzel projeler ile gerçekleştirilen Bilim Şenliği vatandaşların büyük beğenisini topladı.

 

KAYMAKAM ÜNLÜSOY’DA KATILDI

 

Bugün saat 14.00’de Kapaklı İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilen ‘Bilim Şenliği’nin açılışına Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kapaklı Belediye Başkanvekili İbrahim Aktürk, Kapaklı Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Uçel, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Kapaklı Sağlık Müdürü Çişem Uslu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetindaş, Kapaklı Tarım ve Orman Müdürü Ferya Çolak,STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

18 ESER ORTAYA ÇIKARILDI

 

Amaçlarının öğrencilerin yaratıcı yeteneklerini geliştirmek olduğunu kaydeden Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni ve proje koordinatörü Nihal Erdoğdu “ Fen ve Teknoloji dersinde öğrenilen bilgilerin günlük yaşamdaki uygulamalarını kavramak, öğrencileri bilimsel çalışmalara özendirmek, halkın bilime olan ilgisini arttırmak, öğrencilerin sunum yeteneklerini geliştirmek, öğrencilerin kendine güven duymasını sağlamak amacıyla hazırladığımız bilim şenliğini gerçekleştiriyoruz. Eylül ayından itibaren eserlerimiz için çalışmalara başladık. Toplam 18 eser ortaya çıkarıldı” dedi.

 

PROJELERİ TEK TEK İNCELEDİLER

 

Birbirinden güzel projelerin yer aldığı bilim şenliğinde en çok ilgiyi ise şarjlı ayakkabı ve yürüyen bisiklet dikkat çekti. Eserleri tek tek inceleyen protokol üyeleri projeleri hayata geçiren öğrencileri tek tek tebrik etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10