Demirbağ: Hedeflerimiz yüksek

Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Voleybol Takımı Antrenörü Metin Demirbağ, takımın 2018-2019 sezonunu değerlendirdi. Bu sezon dört ligde beş takım ile mücadele ettiklerini kaydeden Demirbağ â??

29.04.2019 16:44:00 0
Demirbağ: Hedeflerimiz yüksek

Takım olarak başarılı bir sezon geçirdiklerini kaydeden Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Voleybol Takımı Antrenörü Metin Demirbağ, “ 2018-2019 Tekirdağ Voleybol müsabakalarında beş takımımız dört kategoride mücadele etmiş ve Midi Erkeklere iki takımla katılan takımımız bir birincilik ve dördüncülük elde etmiştir. Küçük Erkeklerde il ikincisi, Yıldız Erkeklerde dördüncü, Genç Erkeklerde il ikincisi olmuştur.  Son yıllarda çalışmalarını Erkek takımları olarak sürdürmek zorunda kalan kulübümüz bunun tek sebebi olarak yeteri kadar destek olunmamasına  ve çalışacak Antrenör arkadaşların önceliklerinde maddi beklenti olmasından kaynaklanmaktadır. Küçülme kararımızın sonunda yapılan yoğun çalışmaların karşılığını bu sene almış durumdayız.  Tekirdağ Voleybol anlamında 4 büyük şehirden sonra en çok müsabaka oynanan bir il olarak istatistiklerde yerini aldığını düşünürsek alınan başarı kolay elde edilmemiştir. İl birincisi olan takımımızın temelleri 2015 senesinde atılmış düzenli ve amaca uygun çalışma sonucunda bu başarılar elde edilmiştir” diye konuştu.

 

 

 

“TEMSİL ETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ”

 

Demirbağ “ Midi erkeklerde il birincisi olduk ve ilimizi 13-21 Mayıs 2019 tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılacak olan Türkiye finallerinde hiç eleme oynamadan temsil etme hakkı kazanmıştır. Gecen sene elde edilen Türkiye 15’inciliğini bu sene daha üst seviyelere çıkarmayı hedefleyen kulübümüz  Tekirdağ ve Çerkezköy’ü temsil etmekten gurur duymaktadır.  Küçük Erkelerde il ikincisi olan kulübümüz  18-21 Nisan 2019 tarihleri arasında Sakarya ilinde yapılan grup müsabakalarına katıldı. Oynadığı dört karşılaşmanın ikisini kazanan takımımız set averajı ile Türkiye finallerine gitme şansını yakalayamamıştır” dedi.

 

İKİ SPORCUMUZ MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ  

 

İki oyuncularını milli takıma gönderdiklerini kaydeden Demirbağ “ Son iki yılda Efeler ligine oyuncu gönderen ve bunların aynı zamanda milli takım forması giymesinden de gurur duyan kulübümüz bu sene de geleneği bozmamıştır. 2005 doğumlu iki oyuncumuz Efe Batın Birben ve Melih Uysal Milli takım gelişim kampına davet edilmiş ve 30 kişilik sporcu grubunun içinde yer almıştır. 15 Nisan 2019 tarihi itibariyle 5 günlük Milli Takım gelişim kampına davet edilmişlerdir” açıklamasında bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Demirbağ “  Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen Başta Kulüp başkanımız Sayın Mehmet Danyeli’ye, kulübümüz İkinci başkanı ve neredeyse tüm dertlerimizi dinleyip yardımcı olmaya çalışan Nedim Yılancı’ya 2017-2018 sezonunda Amatör spor kulüplerine Belediye meclisi kararı ile  başlatılan maddi desteğin gecen sene elde ettiğimiz başarıda büyük payı olmuştur. Çünkü Çerkezköy özelinde en çok giderimiz maçlara servis ve sporcularımızın temel gıda ihtiyaçları içermektedir. Bu anlamda bu destek bize çok faydalı olmuştur. Bizim gibi sporcusundan para almadan ve maddi imkanları olmayan kulüplerin belli başlı ihtiyaçlarının giderilmesi amacı ile yapılan bu yardımlar çok değerlidir.  Bu bağlamda kulübümüze 2016-2017 tarihin yapmış olduğu malzeme yardımı ve geçen sene katıldığımız   Midi Erkekler Çanakkale grup müsabakaları ve Konya da yapılan Midi Erkekler Türkiye finallerinde öğrencilerimize  desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay’a, sporcularım, velilerim ve kendi  adına teşekkür ediyorum. Sayın Başkanım  bu sene çocuklarımıza  imkanlar dahilinde de desteklerini uygun görmesi halinde eminim bu çocuklar özelde Çerkezköy’ü genelde Tekirdağ’ı ve inşallah ulusal anlamda da Milli takım düzeyinde ülkemizi en  iyi bir şekilde  temsil edeceklerdir. Amacımız sağlıklı nesiller yetiştirmek. Başarı doğru çalışma ile gelecektir biz bunu elde ettik. İşlenmemiş çok yetenek var bunun doğru ellerde olması ile çok güzel sonuçlar çıkacaktır. Bunu başardık neden tekrar tekrar yapmayalım, Çocuklarımızda bu yetenek var imkan verilirse çok şey yapabilirler” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10