Miniklerin gösterileri beğeniyle izlendi

Özel Gülerçin Koleji tarafından düzenlenen geleneksel olarak düzenlenen okul öncesi şenliklerinin bu yıl 10'uncusu düzenlendi. Öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları gösteril

Çerkezköy 29.04.2019 16:02:00 0
 Miniklerin gösterileri beğeniyle izlendi

Özel Gülerçin Koleji tarafından düzenlenen geleneksel olarak düzenlenen okul öncesi şenliklerinin bu yıl 10’uncusu düzenlendi.  

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Esin Burhan Gülerçin Konferans Salonu’nda cumartesi günü saat 10:00-12:00 saatleri arasında düzenlenen okul öncesi şenliğine Özel Gülerçin Koleji  Müdürü Ömer Kürklü, öğretmenler, öğrenci velileri katıldı.

 

 

“BİZİM İÇİN BAŞARININ BİR DURAĞI YOK”

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan okul öncesi şenliği  Özel Gülerçin Koleji   Müdürü Ömer Kürklü’nün konuşmasıyla devam etti. Müdür Kürklü, “Öncelikle bu programı hazırlayan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve Anadolu lisesi branş  öğretmenlerimize sahne arkasında görev yapan  öğretmen arkadaşlarımızın hepsine sonsuz çok teşekkür ediyorum. Gülerçin Koleji olarak 10’uncu yılımızı doldurmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Geriye baktığımızda Gülerçin Koleji akademik anlamda, sosyal anlamda,  ekonomik anlamda devamlı büyümekte ve büyümeye de devam edecek. Gülerçin Koleji sadece Trakya’nın değil Türkiye’nin en önde olan okullarından biri olmayı başarmıştır. Gülerçin Koleji sınavlarda Türkiye’de ilk 14’e girerek büyük başarıya imza atmıştır” dedi

 

 

“ÜLKESİNİ SEVEN, ATATÜRK’Ü SEVEN NESİL YETİŞTİRİYORUZ”

 

Kürklü şöyle devam etti, bizler sadece çocuklarımızın akademik anlamda başarısı için değil, sosyal anlamda, ahlaki anlamda, ülkesini seven, devlerini seven, Atatürk’ü seven, milletini seven, tarihini seven, büyüklerini seven bir nesil yetiştiriyoruz. Çocuklar bizim geleceğiz olacaktır. Bu ülkeyi Atatürk’ün gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak. Bu çocuklarımızın bizlerin sorumluluğunda olduğunu bilerek onları en iyi şekilde yetiştiriyoruz. Bizim için başarının bir sınırı, durağı yok. Çocuklarımıza daha iyi, daha kaliteli nasıl eğitim verebiliriz onun için çabalıyoruz. Öğrencilerimizin hem akademik hem sosyal açıdan donanımlı, hem de iyi bir insan olmaları için öğretmenlerimizle çalışıyoruz” diye konuştu.

 

MİNİK ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENDİ

 

Kürklü’nün konuşmasının ardından şenliklere geçildi. İlk olarak 4 yaş A grubu anaokulu öğrencileri tarafından Mantarlar Rondu gösterisinin sunulmasının ardından 4 Yaş B grubu öğrencileri dans gösterisinde bulundu. 5 yaş A grubu öğrencilerinin kovboy dansı gösterisinin ardından sırasıyla 5 Yaş B öğrencileri memleketim gösterisi, 4 yaş A grubu öğrencileri hayvanlar konuşuyor drama etkinliği, 4 yaş B grubu öğrencileri Adıyaman yöresi halk oyunları, 5 yaş A grubu öğrencileri Çiceklerin öyküsü Drama etkinliği, 4 yaş B grubu öğrencileri İzmir yöresi zeybek oyunları, 4 yaş B grubu öğrencileri anne kuş ve yavruları drama  etkinliği,  4 yaş A grubu öğrencileri  Trabzon yöresi halk oyunları,5 yaş B grubu öğrencileri sevimli karakterler drama etkinliği, 5 yaş A grubu öğrencileri Kırklareli yöresi halk oyunları gösterilerini sundu. 4 yaş A grubu öğrencilerinin School Bus adlı İngilizce etkinliği ve 4 yaş B grubu öğrencilerinin Mumbers/colours adlı İngilizce etkinliğini sunmasının ardından baleye giden minik öğrenciler de  bale gösterisi yaptı.  Program slayt gösterimi ve Ritim-Orff etkinliği ile program son buldu. Program sonunda öğrencilere belgeleri verildi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10