Uyuşturucu ile mücadele konusu masaya yatırıldı

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy başkanlığında yapılan uyuşturucu ile mücadele kurulu toplantısında Kapaklı'da uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla etkin mücadele edilmesi konusunda

Kapaklı 30.04.2019 17:46:00 0
Uyuşturucu ile mücadele konusu masaya yatırıldı

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy başkanlığında uyuşturucu ile mücadele kurulu toplantısı yapıldı.

 

KURUM MÜDÜRLERİ KATILIM GÖSTERDİ

 

Kapaklı’da uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla etkin mücadele edilmesi konusunda yürütülecek çalışmaların ele alındığı uyuşturucu ile mücadele kurulu toplantısına ilgili kurum müdürleri katıldı.

 

YAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

 

Bağımlılık yapıcı maddeler ve bağımlılıkla mücadele eylem planı doğrultusunda yapılan saha çalışmalarının ve genel durumunun müzakere edildiği toplantıda önceki aylarda ilgili kurumların bağımlılıkla mücadele noktasında yapmış oldukları çalışmaların değerlendirmesi yapıldı.

 

TÜM KURUMLAR GAYRET GÖSTERMELİ

 

Uyuşturucu ile mücadelenin sadece kolluk kuvvetleri ile yapılacak bir mücadele olmadığını ifade eden Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, tüm kurum ve kuruluşların yanı sıra toplumun da bu konu üzerinde hassasiyet ile durması gerektiğini, bundan sonraki süreçte herkesin daha fazla gayret göstermesini beklediğini belirtti. İki ayda bir yapılan toplantı, görüş ve önerilerin dile getirilmesinin ardından son buldu.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10