Özcan ve Yakut ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy'ün köklü esnaflarından Taş Kasap Sahibi Tuncer- Meliha Özcan çiftinin kızı Tuğçe Özcan hayatını Kapaklılı iş adamı Yakutlar İnşaat Sahibi Hakkı- Kadriye Yakut çif

Çerkezköy 1.05.2019 18:12:00 0
Özcan ve Yakut ailelerinin mutlu günü

KATILIM YOĞUN OLDU

 Yapılan düğün   törenine Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Cengiz Memiş,  Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Enver Bayram, belediye meclisi üyeleri, Çerkezköylü esnaflar, sanayi kuruluşlarının yöneticileri, kurum ve kuruluşların yöneticileri, STK  temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, Özcan ve Yakut ailelerinin eş dost ve akrabalarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 3 bin davetlinin katıldığı düğün töreninde Tuncer Özcan eşi Meliha Özcan , dünürleri Hakkı Yakut ve eşi Kadriye Yakut ile davetlileri kapıda karşıladılar. Takı merasimi sonrasında da davetlileri masalarında ziyaret eden Yakut ve Özcan çifti davetlilere mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler. Katılımın yoğun olduğu düğün töreninde genç evli   Tuğçe - Bilal Can Yakut Çifti de davetlilerin masalarını gezerek onlarda mutlu günlerinde yanlarında olan tüm davetlilere teşekkür etti.

  GENÇ ÇİFT DOYASIYA EĞLENDİ

 

Düğün töreni, genç çiftin alkışlar eşliğinde ilk danslarını yapmaları ile başladı. Genç çift için özel olarak hazırlatılan 7 katlı düğün pastasının genç çift Tuğçe-Bilal can Yakut tarafından alkışlar eşliğinde kesilmesinin ardından genç çift, arkadaşları akrabaları ve davetliler ile birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde  çeşitli oyunlar  oynayıp, halaylar çekip, gönüllerince doyasıya  eğlendiler.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

    


0282 726 91 91
0282 747 65 10