Vali Yıldırım: Gerekli gayreti gösteriyoruz

Ergene Kaymakamlığı'nda yapılan toplantıda muhtarlarla bir araya gelen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, özel idarelerin kaynaklarının büyükşehir belediyesine aktarıldığını ifade ederek, â??

Ergene 1.05.2019 18:18:00 0
Vali Yıldırım: Gerekli gayreti gösteriyoruz

KİMLER KATILDI?

 

Ergene Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutan V. Albay Haşim Göksel, İdare ve Denetim Müdürü Aysel Erkmen, ilçe müdürleri ve muhtarlar katıldı.

 

“GEREKLİ GAYRETİ GÖSTERİYORUZ”
Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak tarafından muhtarlara mevzuat ve muhtar bilgi sistemi ile ilgili eğitim verilmesinin ardından konuşan Tekirdağ Valisi  Aziz Yıldırım; “Öncelikle muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Muhtarlık, demokrasiyi doğrudan uygulayan bir müessesedir. Muhtarlar, genel idare için önemli bir kademedir. Daha önceden özel idareler vardı. Özel idarelerin kaynakları büyükşehir belediyesine aktarıldı. Yol, köprü gibi ihtiyaçlar eskiden özel idaremiz tarafından karşılanıyordu. Şimdi büyükşehir belediyesi tarafından karşılanıyor. Genel idareye ait olan okul, sağlık ocağı gibi ihtiyaçları ilgili kurumlara iletip bu tür ihtiyaçların ortadan kaldırılması için gerekli gayreti gösteriyoruz“ dedi.

 

TALEP VE SIKINTILARINI DİLE GETİRDİLER
Ardından muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Yıldırım’a iletti. Vali Yıldırım toplantı sonrası Velimeşe Spor Kulübü Yöneticileri ve futbolcularla bir araya geldi. 

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10