Sünnet kayıtları 6 Mayıs'ta başlayacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni bu yıl da yapılacak. Toplu Sünnet kayıtlarının 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacağını belirten belediye

Çerkezköy 2.05.2019 15:13:00 0
Sünnet kayıtları 6 Mayıs

Çerkezköy Belediyesi tarafından  ilçedeki sosyal dayanışma ve yardımlaşma çalışmaları kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Toplu Sünnet kayıtları 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak.

 

BAŞVURLAR HALK MASALARINA YAPILACAK

 

Konu ile ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, “Çerkezköy Belediyesi’nin kentimiz yaşayan ihtiyaç sahibi aileler için her yıl geleneksel olarak yapmış olduğu Toplu Sünnet etkinliklerinin kayıtları 6 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. İlçemiz sınırları içerisinde ikamet eden 5-12 yaş aralığında bulunan (2007-2014 yılları arasında doğan) çocuklarının toplu sünnet işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Belediyemiz Halk Masalarına müracaat ederek başvurularını yapabilecekler. Sünnet işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlarımız 31 Mayıs Cuma günü mesai saati bitimine kadar Belediyemize gelerek başvurularını yapabilecekler. Toplu Sünnet kayıtları için müracaatların, çocuğun kimlik fotokopisi ve muhtarlıktan alacakları Fakirlik Belgesi ile yapılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.  

 

Haber: Sevay KARDEŞ  


0282 726 91 91
0282 747 65 10