Hayat Boyu Öğrenme Trakya Bölgesel Çalıştayı düzenlendi

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü M. Nezir Gül ve beraberinde Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Sosyal Kültürel Eğitimler ve Faaliyetler Daire Başkanı Ahmet Vefa Güler Çorlu Halk Eğitim Merk

Çorlu 2.05.2019 15:37:00 0
Hayat Boyu Öğrenme Trakya Bölgesel Çalıştayı düzenlendi

1 gün süreyle, 6 farklı masada gerçekleştirilen çalıştaya Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Cahit Akın, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Tekirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Tekirdağ, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli İlleri Halk Eğitim Merkezi Yöneticileri katıldı.

 

TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ

 

Çorlu Halk Eğitim Merkezi’ndeki kursları ziyaret ederek kursiyerler ve öğretmenler ile sohbet eden Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü M. Nezir Gül ve beraberindeki heyet Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda Tekirdağ İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri Yöneticileri ile Nisan Ayı Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP) toplantısına katıldı. Toplantıda Genel Müdür Gül, Nisan Ayı içerisinde Kalite Takip Sistemi veri girişlerinin değerlendirilmesi sonucunda ilk üçe giren okul müdürlerine teşekkür belgelerini takdim etti.

 

SÖYLEŞİ PROGRAMINA KATILDI

 

Toplantı sonrası İl Milli Eğitim Müdürlüğü Birim Amirleri ile değerlendirme toplantısına katılan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü M. Nezir Gül, Süleymanpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ve Uluslararası Şehit Münür Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ile söyleşi programlarında bir araya geldi.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10