Ramazan ayı kültür gezileri 11 Mayıs'ta başlayacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından ramazan ayı dolayısıyla geleneksel olarak düzenlenen İstanbul Sultan Ahmet Camii ve Edirne Selimiye Camii gezileri 11 Mayıs cumartesi günü başlayacak. Çerkezköylü vatandaşla

Çerkezköy 3.05.2019 19:50:00 0
Ramazan ayı kültür gezileri 11 Mayıs

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri  Ramazan ayı kültür gezilerini bu yıl da düzenlediklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gezilerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıtlarını 6 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na mesai saatleri içerisinde yaptırabilirler” dedi.

ÜCRETSİZ DÜZENLENECEK

Başkan Akay, İstanbul ve Edirne’ye gidecek araçların Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edeceğini ifade ederek,  “Araçlarımız saat 14.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. İstanbul’a gidecek otobüslerimiz Sultan Ahmet Meydanı’na, Edirne’ye gidecek olan otobüslerimiz ise vatandaşlarımızı Selimiye Camii önüne götürecek. Otobüslerden inecek olan vatandaşlarımız gece 24.00’a kadar İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulacak. Vatandaşlarımız iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra otobüslerimizle saat 24.00’da indirildikleri noktadan alınarak Çerkezköy’e dönecek” diyerek,  Çerkezköy’de yaşayan tüm hemşerileri Ramazan ayı boyunca ücretsiz olarak düzenleyecekleri İstanbul ve Edirne gezilerine katılmaya davet etti.

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10