İnan makina çalışanları bahar şenliğinde buluştu  

Çerkezköy'de iş makineleri ve hidrolik kırıcıların tamir, bakım ve yedek parça imalatı işi yapan İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından önceki gün fabrika bahçesinde bahar şenliği ger?

Kapaklı 5.05.2019 16:21:00 0
İnan makina çalışanları bahar şenliğinde buluştu  

Fabrika çalışanlarının ve ailelerinin moral ve motivasyonunu sağlamak amacıyla düzenlenen bahar şenliğine İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet ve Zeliha Tusçuoğlu , Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Alkan, fabrika birim müdürleri, çalışanlar ve aileleri katıldı.

 RENKLİ GÖRÜNTELERE SAHNE OLDU

 

Yaklaşık 300 kişinin katılımları ile gerçekleştirilen şenlik renkli görüntülere de sahne oldu. Kahvaltı ve mangal ikramının yapıldığı etkinlikte, çalışanların çocukları için animasyon gösterisi ve şişme havuzlarda yer aldı. Çeşitli çekilişlerin de yapıldığı etkinlikte çalışanlar ve aileleri unutulmaz bir gün geçirdi.

 

PERSONELİMİZİN YÜZDE 40’I İSTANBUL’DAN ÇERKEZKÖY’E GELDİ

 

İnan Makina olarak Çerkezköy’e yeni taşındıklarını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Alkan “ İstanbul İkitelli’den Çerkezköy’e taşındıktan sonra çalışanlarımızın yüzde 40’ı bizimle buraya geldi. Kısacası personelimiz arkamızda dimdik durdu. Bizde kendilerine bugün bahar şenliği adı altında bir jest yapmak istedik. Bahar şenliğinde personelimiz ve ailelerini burada topladık. Fabrikamızda toplam 350 çalışanımız var. Bugün sabah kahvaltısı ve öğlen yemeğinin ardından çalışanlarımızın ailelerine ve çocuklarına fabrikamızı gezdireceğiz. Bizim için personelimiz ve aileleri çok önemlidir. Kısacası aile bütünlüğüne çok önem veriyoruz.  ” dedi.

 

“65 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ”

 

İnan makinalarının 1972 yılında kurulduğunu kaydeden Alkan “  Ülkemizde 40’ı aşkın yıldan bugüne iş makinaları ve hidrolik kırıcıların tamir, bakım ve yedek parça imalatıyla uğraşan İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1972 yılında Mehmet Tuscuoğlu tarafından kurulmuş olup, kendi alanındaki üretim deneyim ve ürünlerinin yüksek kalitesi ile ülke çapında haklı bir isme ulaşmıştır. Bununla beraber, İnan Makina, Türkiye’de ilk defa kaya kırıcılarının imalatını başarmış ve kendi “MTB” hidrolik kaya kırıcılarını uzun süren teknik çalışmalar neticesinde müşterilerinin de görüşleri doğrultusunda 2002 yılının başlarında ortaya çıkarmıştır. Yüzde yüz yerli olan firmamız 65 ülkeye ihracat yapmaktadır. Türkiye’nin en büyük hidrolik kırıcı fabrikası olmakla birlikte çevre dostu akılı fabrikayız. Ayrıca güneş enerjisi ile ısınan fabrikamızda akıllı depomuz var ve burada birimlerimiz robotlar sayesinde yönetiliyor. Amacımız uluslararası piyasalarda kabul görmekte olan ürünlerimizi yeni projelerle daha da geliştirerek, firmamızın dünya dev’leri arasındaki yerini pekiştirmektir.Çerkezköy’deki fabrikamız 80 bin metrekare olup 62 bin metrekare kapalı alanda faaliyet göstermekteyiz” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10