'Tekirdağ AFAD Gönüllüleri Eğitim Semineri' verildi

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Ergene'de ikamet eden vatandaşlara yönelik 'Tekirdağ AFAD Gönüllüleri Eğitim Semineri'nin verilmesinin ardından düzenlenen sertifika tö

Tekirdağ 6.05.2019 15:19:00 0

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından vatandaşlara afet bilincini aşılamak ve acil durum ya da afetlerde doğru bir şekilde müdahale etmelerini sağlamak amacıyla Ergene’de ikamet eden vatandaşlara yönelik 'Tekirdağ AFAD Gönüllüleri Eğitim Semineri’ düzenlendi.

 

SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Ergene Kaymakamlığı öncülüğünde verilen 'Tekirdağ AFAD Gönüllüleri Eğitim Semineri'nin ardından sertifika töreni yapıldı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Ergene Kaymakamlığı toplantı Salonu’nda yapılan sertifika törenine Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve eğitim alan vatandaşlar katıldı.

 

KAYMAKAM KIZILTOPRAK BAŞARILAR DİLEDİ

 

Törende konuşma yapan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, 'İlçemiz mevcut konumu itibariyle birçok tabii afete hazırlıklı olmak durumunda Kaymakamlık olarak konuyla ilgili birçok çalışma gerçekleştirdik, fakat halkın afetler veya acil durumlar karşısında bilinci müdahale etmesine yönelik en etkili çalışma bu oldu. Artık ilçemizin tüm mahallelerinde gönüllü bir şekilde bu tür felaketlere hazır bilinçli bir ekibimiz var. Başta İl Müdürümüz Recep Erol beye ve tüm katılımcı vatandaşlarımıza duyarlılıklarından ötürü şükranlarımı sunarım. Afetsiz, acil durumsuz nice günler geçirmeniz dileğiyle hepinize AFAD gönüllüleri olarak başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10