Eğitimin niteliğini geliştirme hareketi toplantısı Kapaklı'da düzenlendi

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kapaklı'da eğitimin niteliğini geliştirme hareketi toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da katıldı. 

Kapaklı 7.05.2019 13:22:00 0
Eğitimin niteliğini geliştirme hareketi toplantısı Kapaklı

Şubat Ayında İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen çalıştay il genelinden yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerin de görüşleri alınarak rapor haline dönüştürüldü. Bu kapsamda Kapaklı’da eğitimin niteliğini geliştirme hareketi toplantısı düzenlendi. 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kapaklı’da yapılan eğitimin niteliğini geliştirme hareketi toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Asım Arvas ,Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Öz, Kapaklı’daki okul yöneticileri ve rehber öğretmenler katıldı. 

 

ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Toplantının ardından Kapaklı’da görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Buluşmaya Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz,  İl Milli Eğitim Müdür  Yardımcısı Fuat Asım Arvas, İl Milli Eğitim Şube Müdürü  Harun Öz  katıldı. Öğretmenler ile karşılıklı sohbet şeklinde geçen buluşma, soru cevap bölümünün ardından sona erdi. 

 

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10