İlk iftar sofrası Aşevi'nde kuruldu

Çorlu Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen iftar organizasyonu geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da devam ediyor. Çorlu Belediyesi Aşevi'nde kurulan iftar sofralarıyla başlayan organizasyonda çok sayÄ?

Çorlu 7.05.2019 13:25:00 0
İlk iftar sofrası Aşevi

Ramazan ayının ilk iftar yemeğinde Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, Özcan Veysel Tunçcan ve Kemaleddin Avcı, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile bini aşkın vatandaş bir araya geldi.

 

İKRAMDA BULUNULDU

 

Ramazan ayının ilk iftar programı okunan yemek duası ve Çorlu Belediyesi'nin ikram çeşmesinden şerbet ikramı ile son buldu.

 

“VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Düzenlenen iftar yemeğinin ardından açıklamada Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, bereket ayı olan 11 ayın sultanı Ramazan ayında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığının altını çizerek vatandaşlarla yeniden bir araya geldiklerini ve kucaklaştıklarını söyledi. Her kesimden vatandaşın aileleriyle birlikte katıldığı iftar yemeğinin ilkini gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Sarıkurt, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Çorlu Belediyesi Aşevi'nin yanı sıra mahallelerde kurulacak iftar sofralarıyla Çorlu genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini dile getirerek, iftar programının günlük olarak Çorlu Belediyesi'ne ait sosyal medya hesaplarından da paylaşıldığını ifade etti.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10