"İnşaat sektörü hızlı bir şekilde ilerliyor"

Müteahhit, mimar ve inşaat mühendisleriyle düzenlenen toplantıda bir araya gelen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ekonomik olarak Türkiye geneline bakıldığı zaman Marmaraereğli'sinde inşaat se

Marmara Ereğlisi 8.05.2019 12:02:00 0

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata meclis salonunda müteahhit, mimar ve inşaat mühendisleriyle bir araya geldi.

 

“İNŞAAT SEKTÖRÜ HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR”

 

İlk olarak müteahhit, mimar ve mühendislerin sorunlarını dinleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Marmaraereğlisi’nin hızla geliştiğini ifade ederek, “Ekonomik olarak Türkiye geneline baktığımız zaman Marmaraereğli‘mizde inşaat sektörü hızlı bir şekilde ilerliyor. Güzel konutlar ve projeler ile gün geçtikçe kaliteyi daha da arttırarak İlçemize hizmet ediyorsunuz” dedi.

 

HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ DOĞRU ADIMLARLA HİZMET VERMEK

 

Sorunları karşılıklı görüşmek adına bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Ata; “Burada karşılıklı olarak daha iyiye, daha güzele, daha hızlı bir şekilde sizlere nasıl hizmet edebiliriz? Toplantı neticesinde karar alıp bu kararımızı uygulama niyetindeyiz. Biz; bu işlere sizlerle beraber el ele, gönül gönüle rahat bir şekilde ivme kazandırmak için buradayız. Belediyemiz, yapı denetim firması, mimarlar ve müteahhitler kendilerine düşen görevi ve sorumluluğu yerine getirecek ve böylece vatandaşlarımızın işi kolaylaşacaktır. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti doğru adımlarla en seri şekilde vermektir” şeklinde konuştu.

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10