Tekirdağ TSO'dan belediye başkanlarına ziyaret

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ve beraberindeki heyet Süleymanapaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e ve Tekirdağ Büyükşehir Bel

Tekirdağ 9.05.2019 14:30:00 0
Tekirdağ TSO

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Şık ve beraberindeki Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, ilk olarak Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i ziyaret etti.

 

“DİKKATE ALINMASI GEREKEN KONULARDIR”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda meclis üyeliği yapmış biri olarak Tekirdağ TSO’nun proje ve önerileri benim içinde dikkate alınması gereken konulardır” ifadelerini kullandı.

 

SÜLEYMANPAŞA’YA DEĞER SAĞLAYACAK

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay da,“ Ticaret ve Sanayi Odası olarak yerel seçimler öncesinde beklenti ve önerilerimizi içeren çalışmayı kamuoyu ile paylaşıp deklare etmiştik. Raporumuzun içerisinde yer alan iş yapma kolaylığı endeksinin iyileştirilmesi taleplerimiz arasında yer alıyordu. Süleymanpaşa Belediyesi olarak imar durum belgesi artık 1 gün içinde, adres bilgi kartı ise anlık verilmeye başlaması taleplerimizin hayata geçirildiğini göstermektedir. Bu hususta Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Süleymanpaşa’ya değer sağlayacak, şehrimizin gelişimine ve sosyo-ekonomik kalkınmasına ivme kazandıracak projelerin hayata geçirilmesi noktasında meslek odası yöneticileri olarak yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde olacağımızı ifade ediyor, Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

ALBAYRAK’I DA ZİYARET ETTİLER

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, ve beraberindeki heyet daha sonra ikinci kez Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Kadir Albayrak’ı ziyaret etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “İlimiz ve bölgemiz için hep beraber çalışacağız. Geçtiğimiz dönemde yapamadıklarımızı bu dönemde işbirliğimizi artırarak yapacağız” diyerek Tekirdağ TSO Başkanları ve yöneticilerine teşekkür etti.

 

“YENİ DÖNEMDE GEÇMİŞ DÖNEMİN AÇIĞINI KAPATACAĞIZ”

 

Başkan Albayrak'a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Günay “Büyükşehir Belediye Başkanımızı, Meclis Başkanımız ve Yönetim Kurulu olarak ziyaret etmek ve hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Bu kapsamda yeni dönemde de başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere ilçe belediyelerimizle, ilimiz ve bölgemizin gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak şehrimizin gelişimine katkı sunma noktasında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak işbirliğine hazır olduğumuzu ifade etmek isterim çünkü başarının sırrı birlik ve beraberlikten geçiyor. Kadir Başkanımızın da ifade ettiği gibi geçmiş dönemde ortak projelerde yer alamamıştık fakat yeni dönemde geçmiş dönemin açığını kapatacağız. Bu vesileyle Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı tebrik ediyor, yeni çalışma döneminde başarılar diliyorum.” dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10