Kızılay'dan ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

Kızılay Çerkezköy Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolisi dağıtmaya başladı. Kızılay Şube Başkanı Hasan Karaca hayırsever vatandaşl

Çerkezköy 10.05.2019 16:12:00 0
Kızılay

Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, ramazan yardımlarıyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, “Türk Kızılayı olarak ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de Çerkezköy Şube Başkanlığı olarak biz de her yıl olduğu gibi bu yılda  erzak yardım kampanyası devam ediyor. Vatandaşlarımızın Kızılay şubemize yaptığı  erzak bağışlarını gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyoruz” dedi.  

 

BİZLERE MUHTARLARIMIZ DA YARDIMCI OLUYOR

 

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan erzak paketi yardımlarının dağıtımında kendilerine mahalle muhtarlarının da yardımcı olduğunu belirten Hasan Karaca, “Mahalle muhtarlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarda mahallelerde gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşları belirliyoruz ve erzak paketlerini bu kişilere teslim ediyoruz. Dolayısıyla gerçek ihtiyaç sahiplerinin faydalanmasını sağlamış oluyoruz” ifadelerini kullandı.

 

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR

 

Hasan Karaca, Kızılay’a destek veren ve yardım edenlere de teşekkür etti. Karaca, “Ramazan ayında gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak yardımı kampanyasında bizlere destek veren, katkı sağlayan tüm hayırsever vatandaşlarımıza Kurumumuz başta olmak üzere, şahsım ve şube yönetimimiz adına çok teşekkür ediyorum. Hayırseverlerimizin Türk Kızılayımız’a verdiği destekler Türk Kızılay’ının gücüne güç katmaya devam ediyor” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10