Anneler Günü alışverişleri beklentiyi karşılamadı

Çerkezköylü esnaflar Anneler Günü'nde alışverişlerin önceki yıllara göre daha sönük geçtiğini ifade ederek, beklenen alışverişlerin olmadığını kaydetti.

Çerkezköy 12.05.2019 14:44:00 0
Anneler Günü alışverişleri beklentiyi karşılamadı

Çerkezköylü esnaflar bu yıl Anneler Günü alışverişlerinin önceki yıla göre çok sönük geçtiğini ve beklentilerinden çok uzak bir satış yaptıklarını belirttiler. Esnaflar, “Yaşam şartlarının ağırlığı ve ekonomik durumlar nedeniyle vatandaşlarımız ihtiyaçlarını bile tam olarak karşılayamıyorlar. Herkes boğaz derdinde.  Alamayınca da bizler iş yapamıyoruz. Önemli olan herkesin ekonomik durumu iyi olsun ve herkes ihtiyaçlarını az da olsa karşılayabilsin” dediler.

 

ÇİÇEKÇİLER ŞİKAYETÇİ

 

Anneler Günü nedeniyle caddeleri dolduran onlarca seyyar çiçekçilerden şikayetçi olduklarını belirten Çerkezköylü çiçekçiler de ,” Bizler vergisini veren, yaz kış demeden yılın 12 ayında kesintisiz hizmet veren esnaflarız. Böyle özel günlerde piyasaya çıkarak işlerimizi engelleyen seyyar çiçekçilerle ilgili yetkililerin bir yaptırım yapmasını istiyoruz” dedi. Pazarda giyim eşyası satan esnaflar da bu yıl Anneler Günü alışverişlerinin yok denecek kadar çok az olduğunu ve alışverişlerin sönük geçtiğini belirttiler.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10