Kızılpınar Uzayspor 1.Amatör lige yükseldi

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda son haftaya ilk iki sırada giren iki takımın mücadelesinde Kızılpınar Uzayspor ile Karaağaçspor karşı karşıya geldi. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynan

13.05.2019 15:19:00 0
Kızılpınar Uzayspor 1.Amatör lige yükseldi

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu’nda oynanan son hafta karşılaşmasında Kızılpınar Uzayspor rakibi Karaağaçspor’u tek golle geçti.

 

UZAYSPOR GOLÜ ERKEN BULDU

 

Pazar günü saat 14.00’de Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada 25 puanlı Kızılpınar Uzayspor ile 23 puanlı Karağaçspor karşı karşıya geldi. İki takım taraftarlarının da büyük ilgili gösterdiği karşılaşmaya Kızılpınar Uzayspor etkili başladı. Karşılaşmanın 4’üncü dakikasında gelişen Kızılpınar Uzayspor atağında top ağlarla buluşunca ev sahibi ekip karşılaşmada öne geçen taraf oldu. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi.

 

 İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Karşılaşmada mağlup duruma düşen konuk ekip Karağaçspor karşılaşmanın kalan dakikalarında beraberlik için yüklendi. Ancak savunmada hata yapmayan Kızılpınar Uzayspor organize ataklarla ikinci gol için yüklendi. Karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca ilk devre Kızılpınar Uzayspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

 

Karşılaşmanın ikinci devresine iyi başlayan konuk ekip Karağaçspor özellikle 60-75’inci dakikalar arasında önemli fırsatları cömertçe harcadı. Karşılaşmanın son dakikalarında iki takım oyuncuları arasında tansiyon arttı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada Kızılpınar Uzayspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Puanını 28 yaparak şampiyonluğunu ilan eden Kızılpınar Uzayspor’lu oyuncular maçın ardından büyük sevinç yaşadı.

 

KUPASI TAKDİM EDİLDİ

 

D grubunu şampiyon olarak tamamlayan Kızılpınar Uzayspor’a şampiyonluk kupasını ise Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ersan Karamehmetoğlu ile yönetim kurulu üyesi Yalçın Özçevik birlikte takdim etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10