Sevgi sofraları kurulmaya devam ediyor

Ergene Belediyesi tarafından her sene Ramazan ayında kurulan sevgi sofraları bu yılda devam ediyor. İlk olarak Yulaflı Mahallesi'nde kurulan sevgi sofraları ardından Vakıflar, Bakırca, Karamehmet ve Paşaköy mahal

Ergene 13.05.2019 16:02:00 0
Sevgi sofraları kurulmaya devam ediyor

Ergene Belediyesi tarafından Ramazan ayında kurulan sevgi sofraları ilk olarak Yulaflı Mahallesi2nde kurulurken, ardından Vakıflar, Bakırca, Karamehmet ve Paşaköy mahallelerinde kuruldu.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Bakırca Mahallesinde kurulan sevgi sofralarına Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’da katıldı. Vali Aziz Yıldırımın yanı sıra Bakırça Mahallesinde ki sevgi sofralarına, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Murat Şahin, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekan’ı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, Ergene Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı, Ergene CHP İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

HALKIMIZ İLE BİR ARADA OLUYORUZ

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Kendine has maneviyatı, önem ve kudsiyeti, kalplere neşe, sevinç ve huzur veren ruhaniyeti ile İslam alemi için son derece farklı bir ayrıcalığı olan Ramazan ayında Ergene’de birbirimizi sevgi ve kardeşlikle kucaklayacak, hep birlikte oruç ibadetimizi yerine getiriyoruz. Ergene’de kurulan sevgi sofralarında halkımız ile bir arada oluyoruz. Ergenemizde ilerleyen günlerde sevgi sofraları, Kırkgöz, Esenler, İğneler, Misinli, Ulaş, Velimeşe, Pınarbaşı, Ahimehmet, Cumhuriyet, Yeşiltepe, Sağlık ve Marmaracık mahallelerinde kurulacak” dedi.

 

Haber: Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10