Miniklerin okuma bayramı heyecanı

Fevzipaşa İlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri, okuma yazma öğrenmenin coşkusunu düzenlenen Okuma Bayramı programıyla kutladı. Minik öğrencilerin sınıf öğretmenleri Filiz Uğur Çitil nezaretinde

Çerkezköy 16.05.2019 16:14:00 0
Miniklerin okuma bayramı heyecanı

Çerkezköy Fevzipaşa İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, düzenlenen okuma bayramında velilerinin karşısına çıktı.

 

HER ÇOCUK BENİM YAŞAM SEVİNÇİNDİR

 

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen okuma bayramı etkinliğine Okul Müdürü Hakan Asma, Müdür Yardımcıları Oğuzhan Kaya,Özkan Sağlam,öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren sınıf öğretmeni Filiz Uğur Çitil “  Çocukları çok seviyorum. Onlar bizim ve ülkemizin geleceğidir. Her çocuk benim için yaşam sevincidir.Her biri ayrı bir değer ve mutluluğun kahramanlarıdır.Bu günde  mutlu bir sonun başlangıcıdır. Gelecekte de büyük başarılar ilk adımıdır. Okumanın yazmanın siz değerli velilerin gururu telaşı bambaşka, benim gururum ise çok başkadır. Bayramdır bu gün, küçük ellerin elleriyle imzalarını attıkları gündür bugün.Özlemini duyduğumuz büyük bir Türkiye için koşar adımlarla ilerledikleri gündür. Bugün çocuklarımıza her türkü desteği verecek olan velilerimiz için ve fedakar öğretmenlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

MİNİKLERİN GÖSTERİLERİ İLGİYLE İZLENDİ

 

Sınıf öğretmeni Filiz Uğur Çitil’in konuşmasının ardından öğrenciler şiirler okurken, kısa skeçler ve çeşitli oyunlar sergilediler. Veliler öğrencilerin gösterilerini büyük bir ilgi ile izlerken bazı veliler de çocuklarını cep telefonları ile kaydetti.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10