3.Lige bir adım kaldı

TFF 3. Lig Play Off yarı final rövanş maçında Ergene Velimeşe Spor, deplasmanda Nazilli Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu ancak ilk maçı 2-0 kazanması nedeniyle finale yükseldi.Ergene Velimeşespor finalde Nevşehir Beled

16.05.2019 17:43:00 0
3.Lige bir adım kaldı

TFF 3. Lig Play Off yarı final rövanş maçında Nazilli Belediyespor ile Ergene Velimeşespor karşı karşıya geldi.

NAZİLLİ’DE SEYİRCİSİZ OYNANDI

Nazilli’de Çarşamba günü saat 16.00’da oynanan karşılaşmayı Serdar Akkocoğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Ogün Kamacı ve Okan Akbal yaptı. Nazilli Belediyespor karşılaşmaya Zekeriya, Mert Çapar, Berk, Mazlum, Mert Er, Buğra, Burak, Sergen, Yasin, Onur ve Aykut kadrosu ile çıkarken, temsilcimiz Ergene Velimeşespor ise karşılaşmaya Emre, Alişan, Baran, Ali Emre, İbrahim Fatih, Erçağ, Selçuk, Burhan, Emre Karadağ, Rıdvan ve Onat Kutay kadrosu ile çıktı.

GOLÜ ERKEN BULDU

Seyircisiz oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibin Siyah beyazlı taraftarları, karşılaşmayı stat çevresindeki binaların çatısından izleyip takımlarına dışarıdan destek vermeye çalıştı. Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip Nazilli Belediyespor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Sağlı sollu ataklarla Ergene Velimeşespor kalesine yüklenen ev sahibi ekip arzuladığı gole ise karşılaşmanın 13’üncü dakikasında ulaştı. Gelişen Nazilli Belediyespor atağında topla buluşan Mert Er çaprazdan sert bir vuruş gerçekleştirerek ev sahibi ekibi karşılaşmada öne geçirdi.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk dakikalarında kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden çabuk atan Ergene Velimeşespor kalan dakikalarda uzun toplarla ileride Onat ve Erçağ ile goller aradı. Ev sahibi ekip Nazilli Belediyespor ise Yasin ve Aykut ile pozisyonlar yakalamasına rağmen kaleci Emre’yi geçmekte zorlandı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Nazilli Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

TURU GEÇTİK

Karşılaşmanın ikinci devresinde temsilcimiz Ergene Velimeşespor oyunu dengeledi. Rakibine kolay pozisyon şansı vermeyen Ergene Velimeşespor geliştirdiği ataklarda turu getirecek golü bulamadı. Nazilli Belediyespor’un yüklendiği dakikalarda Onat ve İbrahim Fatih ile önemli pozisyonlar bulan temsilcimiz beraberliği bulamadı. Kalan dakikalarda Nazilli Belediyespor , maçı uzatmaya götürecek golü bulamayınca tura havlu attı.

NEVŞEHİR İLE EŞLEŞTİ

İlk maçı 2-0 kazanan temsilcimiz Ergene Velimeşespor maçı 1-0 kaybetmesine rağmen turu geçen taraf oldu. Ergene Velimeşespor finalde Nevşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yarı finaller çift maç üzerinden yapılırken, final müsabakası tek maç üzerinden oynanacak. Final maçını kazanan TFF 2. Lig'e yükselecek.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10