"100 yıldır atamızın açtığı yolda durmadan yürüyoruz"

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak milli mücadeleyi başlattığı 19 Mayıs 1919'un 100. Yılı nedeniyle At

Çerkezköy 19.05.2019 17:09:00 0
 

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. 

“100 YIL ÖNCE OLDUĞU GİBİ HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Çelenk sunma töreninin ardından Atatürk anıtı önünde konuşma gerçekleştiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “ Anıtı önünde bir konuşma  yapan CHP Çerkezköy  İlçe Başkanı Engin Camcı” Bugün Mustafa Kemal’in Samsun’da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu’da elden ele gönülden gönüle dolaşmasının 100. Yılı. O gün, Atatürk’ün yüreğinde taşıdığı vatansever duygularla hepinizi selamlıyorum. Temeli 19 Mayıs’ta Mustafa Kemal Atatürk tarafından atılan milli egemenlik ilkesi ile birliğimiz ve bütünlüğümüz sağlanmış çaresinin ancak sağlandığı millette olduğu tescillenmiştir. Bugün de vazgeçilmez güç kaynağımız olan milli iradenin yaşatılması için hepimize büyük görevler düşmektedir. ‘Sizler yeni Türkiye’nin genç evlatları yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar’ diyor Atatürk. İşte bu duygularla 100 yıldır atamızın açtığı yolda, gösterdiği hedeflere durmadan yürüyoruz. Milli mücadelenin 100. Yılında tüm gücümüzle Cumhuriyet, milli egemenlik ve atamızın devrimlerini yaşatmaya devam edeceğiz. Sözde değil özde duygularla başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü olmak üzere silah arkadaşları ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Her şey çok güzel olacak aynı 100 Yıl önce olduğu gibi”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10