Baş belaları Kentpark'ta sahnelenecek

İrfan Kangı tarafından yönetilen ve Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar, Dost Elver gibi usta oyuncuların rol aldığı "Baş Belaları" adlı tiyatro oyunu, Çerkezköy Belediyesinin Ramazan ayı etkinlikleri kap

Çerkezköy 20.05.2019 14:03:00 0
Baş belaları Kentpark

Sevilen sanatçılar Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver gibi isimlerin yer aldığı yönetmenliğini İrfan Kangı’nın yaptığı oyun Çerkezköy Kentpark’ta 21 Mayıs Salı günü ücretsiz olarak sahnelenecek.

 

“TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

 

 Clement Michel tarafından yazılan komedi oyunu Baş Belaları Çerkezköylü sanatseverler ile buluşuyor. Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 21 Mayıs Salı günü iftardan sonra Kentpark’ta sahnelenecek olan Baş Belaları adlı tiyatro oyununa tüm tiyatro severlerin davetli olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ İftardan sonra saat 21.30’da başlayacak Baş Belaları adlı tiyatro oyunumuza tüm Çerkezköy halkı davetlidir” diye konuştu.

 

OYUNUN KONUSU NE?

 

İrfan Kangı’nın yönetmenliğini yaptığı Baş Belaları isimli tiyatro oyununda Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver rol alıyor. Baş Belaları adlı tiyatro oyunun konusu ise şöyle: Aynı evde yaşamaya başlayan bir çiftin hayatları ne kadar değişebilir ve nasıl mahvolabilir? Kerem'le mutlu bir birlikteli olduğunu zanneden Meltem aslında kendisinden nefret edildiğini ve evden kovulmak istendiğini bilmiyorsa? Kerem sevgilisini evden yollayabilmek için en yakın arkadaşı Taner'den yardım için evlerinde kalmasını ve Meltem'i göndermesine yardım etmesini isterse ortaya büyük bir karmaşa ve komedi çıkar mı? Tüm bu soruların cevabı 2 saat boyunca düşmeyen temposuyla bir birlerinin başına bela olan baş belalarında.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10