Karaca: "700 aileye ulaştık"

Geçtiğimiz ay Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığı görevine atanan Çerkezköy siyasetinin renkli siması Hasan Karaca Ramazan dolayısıyla erzak başta olmak üzere 700'e yakın aileye

Çerkezköy 20.05.2019 16:11:00 0
Karaca:

Kızılay Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca yaptığı açılamada Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahibi 700 aileye erzak kutusu dağıttıklarını ifade etti.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere Çerkezköy’ün lokomotifi sivil toplum kuruluşları ve yardımsever duyarlı vatandaşların bağışlarını Kızılay’a ulaştırmaya başladığını belirten Şube Başkanı Hasan Karaca, “Biz de bize ulaşan bu bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Türk Kızılayı yardıma muhtaç insanına ulaşmak için sadece yurt içinde değil her daim yurt dışında da mazlum ve muhtaçların yanında olmuştur” dedi.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Yönetim kurulu üyeleri Ayşe Doğan, Necmettin Gül, Serdal Büyükkaban ve Habibe Yeşil ile birlikte yeni adresteki yeni binada sembolünü bayrağımızın hilalinden alan Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi’nin ilk yönetim kurulu toplantısını yaptıklarını belirten Karaca, “Bayram süresince fitreler başta olmak üzere Kızılayımıza yapılacak her türlü yardımı kabul ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız. Duyarlı yardımsever vatandaşlarımızı Türk Kızılayına yardım etmeye çağırıyoruz. Atatürk Caddesi Megashop üzerinde haftanın her günü hizmet vereceğiz. Kızılay’ın kapısı bir kesime değil, her kesime açık olacak” dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10